Incendiu puternic la o societate agricolă din Păuleşti. Fumul se putea vedea chiar şi de pe DN1

Incendiu puternic
la o societate agricolă din Păuleşti. Fumul se putea vedea chiar şi de pe DN1

Flăcările au mistuit munţi de baloţi de paie pe o suprafaţă de 5000 de metri pătraţi FOTO Diana Frîncu

Incendiu puternic, luni după-amiază, la o societate agricolă din localitatea prahoveană Găgeni. Munţi cu baloţi de paie au luat foc, iar flăcările s-au extins rapid, din cauza vântului, pe o suprafaţă de 5000 metri pătraţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

 La faţa locului au intervenit 5 autospeciale şi 16 pompieri care s-au luptat mai bine de două ore pentru a localiza flăcările care au mistuit aproximativ 15.000 de baloţi cu paie.

Pericolul cel mare era ca incendiul, care a cuprins şi gardul din lemn al societăţii, să nu se extindă şi la locuinţele din imediata apropiere a societăţii, doar că, din fericire vântul a fost în favoarea localnicilor.


Pompierii au încercat să ţină în frâu flăcările care ameninţau să se extindă la locuinţele din apropiere FOTO Diana Frîncu

„Nu se ştie cauza incendiului la acest moment, însă suprafaţa este foarte mare, de aproximativ 5000 de metri pătraţi. Este o şiră foarte mare de baloţi cu furaje, urmează să dărâmăm această şiră astfel încât să putem stinge incendiul foarte repede. Zona va rămâne supravegheată până ce se va elimina orice pericol pentru vecinătăţi, dar la momentul acesta nu sunt pericole de propagare a incendiului” a declarat lt.col. Mihai Drăgan, ispector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Munţii de baloţi vor trebui dărâmaţi cu ajutorul unor vole pentu ca incendiul să poată fi lichidat FOTO Diana Frîncu

Potrivit ISU Prahova, începând cu ora 17.45 incendiul a fost localizat, iar în prezent se lucrează pentru lichidare şi înlăturarea efectelor negative.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările