Gemenii care au căzut de la etajul 10 vor fi înmormântaţi sâmbătă. Cum a reacţionat mama lor la priveghi

Gemenii care au căzut de la etajul 10 vor fi înmormântaţi sâmbătă. Cum a reacţionat mama lor la priveghi

Cei doi copii care au murit după ce au căzut de la etajul 10 în timp ce mama lor transmitea live pe Facebook vor fi înmormântaţi sâmbătă, 14 august,

Ştiri pe aceeaşi temă

Sîmbătă, 14 august, cei doi fraţi vor fi conduşi pe ultimul drum. În jurul orei 14, trupurile neînsufleţite vor fi înmormântate la Drăgăneşti, acolo unde locuieşte bunica lor. 
 
Mama lor, Andreea, a plâns disperată între coşciugele copiilor. „Era între sicrie şi urla. Rămăsese fără voce”, descrie un martor scenele de la priveghi.
 
Bunica gemenilor morţi din Ploieşti, lucrează ca badantă într-un oraş din sudul Italiei. Ea a primit mai multe avertismente din partea vecinilor, potrivit ŞtirileKanalD.
 
Aceştia o anunţau că fiicele ei, Andreea şi Alina, locuiesc în condiţii greu de imaginat, abia se întreţin. Tinerele ar fi intrat chiar şi în anturaje dubioase. Deoarece a fost plecată, femeia nu a putut să intervină. Acum, însă, este prea târziu. Femeiia îşi conduce mâine nepoţii pe ultimul drum!
 
Andreea şi sora ei s-au mutat în urmă cu scurt timp, în apartamentul în care a avut loc tragedia. Mama copiilor avea obiceiul de a face transmisiuni pe reţelele de socializare mai tot timpul. Femeia făcea live mai ales când se distra alături de prieteni pe ritmuri de manele şi fumau.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările