Fetiţa care a murit în timp ce juca „de-a v-aţi ascunselea“. Copilul fusese lăsat în grija unui animator al unui restaurant

Fetiţa care a murit în timp ce juca „de-a v-aţi ascunselea“. Copilul fusese lăsat în grija unui animator al unui restaurant

O formă de pneumonie galopantă se pare că a fost motivul decesului fetiţei  FOTO Arhivă Adevărul

Medicii legişti au stabilit cauzele morţii unei fetiţe de 7 ani lăsate să se joace într-un spaţiu special amenajat la un cunoscut restaurant din Ploieşti.

Se pare că pneumonia este afecţiunea medicală care a răpus-o pe fetiţă, susţin surse apropiate anchetei şi nu o lovitură sau un accident care să se fi petrecut în camera unde se jucau cei 14 copii ce se aflau la restaurant în seara zilei de sâmbătă, 15 iulie.

Aceleaşi surse au precizat că SML Prahova aşteaptă acum rezultatele anatomopatologice care să confirme pe deplin diagnosticul pus în urma autopsiei.

Reamintim că tragedia s-a petrecut sâmbătă noapte, când fetiţa în vârstă de şapte ani se afla împreună cu părinţii la restaurantul Da Vinci din Ploieşti. Copilul a fost lăsat la locul de joacă, amenajat în interiorul localului, sub supravegherea unui animator, angajat al restaurantului.

Martorii povestesc că fetiţa, împreună cu alţi copii s-a jucat “De-a v-aţi ascunselea” , iar la finalul jocului nu a mai ieşit din locul în care se pitise. După îndelungi căutări, a fost găsită în stare de inconştienţă în spatele unei canapele.

Era inconştientă, iar medicii de la Serviciul de Ambulanţă Prahova, solicitaţi la faţa locului au precizat că fetiţa se afla în stop cardiorespirator. A murit câteva ore mai târziu pe un pat de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Pediatrie din Ploieşti.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările