Daniel Stănescu, bărbatul în mâinile căruia a murit femeia cu care se întâlnise la Sinaia, a fost reţinut pentru 24 de ore

Daniel Stănescu,
bărbatul în mâinile căruia a murit femeia cu care se întâlnise la Sinaia, a
fost reţinut pentru 24 de ore

Daniel Stănescu, bărbatul în mâinile căruia a murit femeia cu care se întâlnise la Sinaia, a fost reţinut de procurorul de caz pentru conducere fără permis şi băut

Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova a decis, luni 20 septembrie, reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului implicat în scandalul de la Sinaia, soldat cu moartea unei femei de 47 de ani. Procurorii l-au reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Anchetatorii au precizat că în cauză au deschis şi dosar penal pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte în care Daniel Stănescu are calitatea de suspect.

Într-un comunicat remis presei, Parchetul Prahova a precizat că ”până în prezent nu s-a reliefat existenţa legăturii de cauzalitate între acţiunile de împingere/lovire exercitate de către suspect şi decesul victimei, în cauză efectuîndu-se în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii decesului numitei G.C.M”, se arată în documentul citat.

Cornelia Maria G., în vârstă de 47 de ani, din Ploieşti, a murit sâmbătă seară la Sinaia, după o ceartă pe care a avut-o cu Daniel Stănescu, în faţa restaurantului Casa Noastră. Cei doi au avut o discuţie aprinsă, în timpul căria femeia a fost lovită cu palma peste faţă şi ulterior împinsă. În încăierare, inclusiv Daniel Stănescu a căzut pe jos.

Femeia a murit la zece minute după conflict, în timp ce Daniel Stănescu a reuşit să fugă cu maşina, gonind nebuneşte pe DN1, în ciuda faptului că era băut (alcoolemie 1,40 la mie) şi avea permisul suspendat.

Comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările