Cât au putut să câştige patru ”vrăjitoare cu har divin” de la 17 români naivi

Cât au putut să câştige patru ”vrăjitoare cu har divin” de la 17
români naivi

Percheziţii la ”vrăjitoarele cu har divin” din Ploieşti FOTO Captură video

Poliţişti prahoveni au făcut percheziţii, marţi 19 octombrie, într-un dosar privind o grupare de ”vrăjitoare” care au escrocat 17 persoane care au crezut că-şi pot rezolva problemele apelând la ”harul divin” contra cost.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Prahova au făcut percheziţii domiciliare, în municipiul Ploieşti, la locuinţele unor ”vrăjitoarelor” bănuite acum de înşelăciune în formă continuată. Patru mandate de aducere au fost puse în executare.

”Din cercetări a rezultat că cele 4 persoane ar fi indus în eroare 17 persoane, prin prezentarea ca adevărată a împrejurării nereale că au har divin şi pot rezolva orice fel de problemă socială”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate telefoane mobile, bani şi obiecte folosite la activitatea infracţională.

Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 200.000 de lei, a precizat sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, în vederea probării activităţii infracţionale şi lămuririi cauzei, sub toate aspectele, fiind dispuse comisii rogatorii, pentru audierea altor 25 de persoane vătămate, pe întreg teritoriul României.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările