Bătaie între mai mulţi tineri din Ploieşti. Unul dintre protagonişti, găsit dezbrăcat complet pe stradă

Bătaie între mai mulţi tineri din Ploieşti. Unul dintre
protagonişti, găsit dezbrăcat complet pe stradă

Scandalul a avut loc în faţa unei săli de jocuri de noroc din Ploieşti

Şase tineri din Ploieşti au fost implicaţi, în noaptea de marţi spre miercuri, într-un scandal care a degenerat într-o bătaie în toată regula. Unul dintre protagonişti a fost găsit dezbrăcat complet de către echipajul de poliţie ajuns la faţa locului.

Scandalul a avut loc în noaptea de 16 spre 17 iulie, în zona de Sud a municipiului Ploieşti, în cartierul cunoscut drept Bariera Bucureşti. Potrivit Poliţiei Prahova, şase tineri au fost implicaţi.

”Am fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că, pe raza municipiului Ploieşti, între mai multe persoane a avut loc un conflict spontan. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilt faptul că patru persoane, după ce au ieşit din incinta unei săli de jocuri de noroc, s-au întâlnit cu alte două persoane necunoscute, între ele având loc un schimb de replici. Situaţia a degenerat, două persoane din grup, în vârstă de 24 de ani, respectiv 21 de ani, au fost lovite cu pumnii şi picioarele de către ceilalţi participanţi la conflict, iar ulterior au fost transportate la spital”, se arată într-un comunicat de presă al IJP Prahova.

Potrivit aceleiaşi surse, la sosirea echipajului de poliţie, unul dintre tinerii implicaţi în scandal a fost găsit dezbrăcat, fără a fi cunoscut cu probleme psihice.

 Două persoane au fost sancţionte contravenţional, conform legii, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, cu amendă contravenţională în valoare de 2.500 de lei, fiecare.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri şi alte violenţe, precum şi pentru infracţiunea de ultraj contra bunelor moravuri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: