UPDATE: Violatorii unei stripteuze, eliberaţi

UPDATE: Violatorii unei stripteuze, eliberaţi

Cei doi tineri acuzaţi de viol au fost prezentaţi în faţa magistraţilor

Violatorii unei stripteuse din Ştefăneşti au fost eliberaţi, aseară. Magistraţii de la Tribunalul Argeş au considerat că Florian Muşetescu, în vârstă de 38 de ani, din Piteşti şi Tudor Gabriel, de 31 de ani, din Ialomiţa pot fi anchetaţi în libertate.

Ştiri pe aceeaşi temă


Nu pierdeţi!

Violată şi bătută de doi indivizi

Alina R., în vârstă de 22 de ani, stripteusă la un club din Piteşti, a reclamat că a fost acostată de pe stradă de doi indivizi în timp ce se plimba cu o prietenă.

Au fost duse într-o casă şi numai ea a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu ei. De fapt, audierile au scos la iveală că situaţia era diferită faţă de relatarea tinerei, însă violul se consumase. În realitate, Alina a mers cu prietena ei, Ana A., de 20 de ani, din Piteşti, de bunăvoie în vizită la cei doi bărbaţi. Însă, ulterior a fost ţinută cu forţa. Alina a fost violată şi are urme de violenţă pe corp, fapt confirmat de medicul Dan Manu, şeful Serviciului de Medicină Legală Argeş.

Florian Muşetescu şi Gabriel Tudor au fost încătuşaţi şi prezentaţi în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzaţi de lipsire de libertate şi viol, însă au fost eliberaţi. Surse din rândul anchetatorilor susţin că în luarea acestei măsuri a cântărit şi faptul că tânăra a minţit iniţial şi a spus o altă poveste din care nu reieşea că a mers nesilită acasă la bărbaţi. 
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările