UPDATE Un bărbat din Argeş a murit electrocutat pe acoperişul unei clădiri. Omul muncea la negru

UPDATE Un bărbat din Argeş a murit electrocutat pe acoperişul unei clădiri. Omul muncea la negru

Foto: Facebook Poliţia Română

Un bărbat a murit electrocutat, miercuri, pe acoperişul unei clădiri din Câmpulung. Omul muncea fără forme legale. Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă,

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: "Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, care executa lucrări la acoperişul unei hale în municipiul Câmpulung, ar fi devenit inconştient.

Din nefericire, în ciuda efortului echipajelor medicale sosite la faţa locului, bărbatul a fost declarat decedat", precizează IPJ Argeş.

Din primele verificări, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au stabilit că bărbatul de 57 de ani, din Câmpulung, lucra fără forme legale la acoperişul unei hale aflate în construcţie.

"De asemenea, întrucât acesta prezenta mărci traumatice specifice electrocutării, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă, conform art. 192, 349 şi 350 din Codul Penal", mai precizează IPJ Argeş. 

Ştirea iniţială:

Sesizarea făcută la numărul de urgenţă 112 anunţa că ar fi vorba despre un bărbat posibil căzut de la 7-8 metri înălţime (de pe un acoperiş). 

Echipajul de intervenţie sosit la faţa  locului l-a găsit însă pe bărbat pe acoperiş, în stop cardio-respirator. Omul n-a mai putut fi resuscitat. 

"Bărbatul de 57 de ani se afla pe acoperiş. A fost declarat decesul", precizează IPJ Argeş.

Se fac verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Nemulţumit de extinderea cimitirului, un bărbat din Argeş a ameninţat că îşi dă foc între morminte 

Un muncitor din Argeş a murit strivit de cupa unui excavator

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările