Reacţia poliţistului Marian Godină cu privire la accidentul în care a fost implicat fostul ministru Daniel Chiţoiu

Reacţia poliţistului Marian Godină cu privire la accidentul în care a fost implicat fostul ministru Daniel Chiţoiu

Doi oameni au murit în urma impactului FOTO ISU Argeş

Poliţistul Marian Godină explică, într-o analiză a accidentului rutier din 26 decembrie, în care a fost implicat fostul ministru Daniel Chiţoiu, soldat cu doi morţi, motivele pentru care opinia publică se gândeşte la muşamalizare.

Ştiri pe aceeaşi temă

S-a scris mult pe marginea tragediei de la Cotmeana - Argeş, de joia trecută, iar articolele din presă au atras mii de comentarii în care este avansată frecvent ipoteza unei încercări de muşmalizare a cazului, dat fiind că în maşina care a izbit Loganul în care şi-au găsit sfârşitul doi bătrâni din Piteşti se afla un fost ministru.
 
„Ura faţă de politicieni şi încrederea scăzută în Poliţie dau naştere la fel şi fel de scenarii. Am citit azi comentarii de te doare mintea, dar am ajuns la concluzia că oamenii nu sunt de condamnat că se gândesc la muşamalizări, cu atât mai mult cu cât Poliţia Română nu vine cu nişte explicaţii clare şi stă şi încasează cuminte”, a scris, recent, cunoscutul poliţist Marian Godină pe site-ul său  mariangodina.ro.
 
Marian Godină vorbeşte despre imaginile care au circulat în presă, cu Daniel Chiţoiu lângă un poliţist care discută la telefon, imagini care au amplificat suspiciunile opiniei publice.
   
„Să te gândeşti că cineva ar suna la faţa locului unui accident mortal ca să intervină şi să-i transmită poliţistului să muşamalizeze ceva, ori să schimbe vreo vinovăţie, mi se pare de neconceput. Nu văd ce ar putea face poliţiştii de la faţa locului pentru a-l face scăpat pe vreunul şi, mai ales, nu văd de ce şi-ar dori să intre la puşcărie vreunul dând un telefon. Suntem, totuşi, în 2019. A nu se înţelege că i-a lovit pe toţi cinstea, dar teama de puşcărie e mare”, adaugă Marian Godină.
 
Marian Godină comentează şi un alt aspect pe marginea căruia s-au emis ipoteze de muşamalizare: cel referitor la faptul că fostul ministru apare iniţial în picioare şi, după câteva minute, pe targă.
 
„Care ar fi problema? Am avut astfel de cazuri în care oamenii, crezând că scapă mai ieftin sau probabil învăţaţi de vreun avocat, se dădeau răniţi, deşi pentru mine era clar că nu au nimic. Atâta timp cât nu sunt medic, dacă cineva îmi spunea că doreşte ambulanţă dau control medical, doar nu mă împotriveam eu. (...). Cu ce credeţi că l-ar ajuta dacă ar avea şi el două coaste rupte? Dosarul penal s-ar referi, pe lângă infracţiunea de ucidere din culpă, şi la cea de vătămare corporală din culpă (pentru coastele rupte). Dacă el este şoferul care a intrat pe sens opus, credeţi că ar formula plângere penală împotriva lui însuşi pentru coastele rupte? Eu zic că nu. Aşa că, în picioare sau pe targă, e cam acelaşi lucru”, mai scrie Marian Godină pe mariangodina.ro.
 
Reamintim că accidentul s-a produs joi, 26 decembrie, în jurul orei 12.00, pe DN7, în comuna Cotmeana, satul Zamfireşti, judeţul Argeş, pe drumul care leagă Vâlcea de Piteşti. 
 
Maşina condusă de fostul ministru al Finanţelor Publice Daniel Chiţoiu, un Audi, s-a lovit pe contrasens de o Dacia Logan condusă de un şofer în vârstă de 82 de ani. 
 
Şoferul de 82 de ani a decedat în urma accidentului, iar soţia sa în vârstă de 73 de ani, aflată pe scaunul din dreapta, a fost grav rănită şi a decedat ulterior.
 
Sursă video: Ioana Campean - Youtube

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările