Protest spontan. Sute de muncitori de la Dacia au întrerupt lucrul pentru două ore. Care este motivul

Protest spontan. Sute de muncitori de la Dacia au întrerupt
lucrul pentru două ore. Care este motivul

Salariaţii cer suplimentarea posturilor de lucru FOTO: Sursa Ta

Peste 300 de angajaţi de la uzina Dacia de la Mioveni au întrerupt lucrul timp de aproape două ore în dimineaţa zilei de miercuri 14 iulie, reclamând faptul că este necesară o suplimentare de personal pentru că în producţie au intrat modele noi de autoturisme.

Ştiri pe aceeaşi temă

Salariaţii de la secţia Montaj din cadrul uzinei Dacia au reclamat că este necesară o creştere a personalului, deoarece în producţie au intrat trei noi modele de autoturisme, iar muncitorii de pe linii au nevoie de sprijin pentru a asambla noile modele mult mai complexe faţă de precedentele generaţii de maşini.

„A fost un protest spontan la departamentul Montaj General, cu privire la mai multe posturi de lucru, posturi ce din punctul de vedere al oamenilor sunt mai încărcate, datorită modificării gamei de maşini, în producţie au intrat trei noi modele. Derulăm alte proiecte şi volumul de lucru este mai încărcat. Am convenit cu conducerea de la Dacia să se facă o suplimentare de personal în acele zone până când se vor găsi soluţii de ameliorare a condiţiilor”, a declarat pentru „Adevărul” Viorel Ungureanu, liderul de sindicat de la Dacia.

 

Vă mai recomandăm şi:

Sute de elevi fac practică la uzina Dacia în cel mai mare proiect privind învăţământul dual

 

Cu ce modele se duce Dacia la Salonul Auto din München

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările