Doliu la un liceu din Argeş. O elevă a murit după un an şi jumătate de stat în spital. „Maria vedea Binele în orice“

Doliu la un liceu din Argeş. O elevă a murit după un an şi jumătate de stat în spital. „Maria vedea Binele în orice“

Antonia-Maria Popescu avea doar 18 ani FOTO: Colegiul Naţional Pedagogic ”Carol I” Câmpulung Muscel

Elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional Pedagogic ”Carol I” din Câmpulung-Muscel, Antonia-Maria Popescu s-a stins din viaţă la doar 18 ani după o lungă şi dură suferinţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Antonia avea de mai mult timp probleme medicale şi era internată de un an şi jumătate în spital. Anunţul decesului tinerei a fost făcut joi, 27 ianuarie, pe pagina de Facebook a instituţiei de învăţământ din Argeş, colegii de clasă ai Antoniei postând un mesaj emoţionant.

”Nimeni nu merită să părăsească lumea aceasta frumoasă la 18 ani, nimeni... Cu atât mai puţin un suflet bun şi inocent, blând, generos, cald şi credincios ca al Mariei. A fost iubită mult, foarte mult, extraordinar de mult de atâţia oameni... de familie, de prieteni, dar şi de noi, colegii ei şi doamna dirigintă. Nu era nimeni în clasa noastră care să aducă mai multă energie, vivacitate, voie bună în fiecare dimineaţă. Nu era nimeni care să glumească atât de ghiduş, dar totuşi respectuos cu profesorii, care să vadă numai aspectele bune în orice şi care să trăiască atât de pasional şi intens fiecare emoţie.

Simţim că Maria a lăsat un gol printre noi, dar şi în noi, dar ne consolăm gândindu-ne că a ajuns acum într-un loc mai bun, mai fericit, aproape, foarte aproape de Dumnezeu, pe care îl iubea atât de mult, şi căruia i-a dedicat întreaga sa viaţă!”, au scris colegii Antoniei din clasa a XII-a A, profil educator-învăţător.

 

 


Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările