Cum au furat trei bărbaţi un berbec şi un miel de la o stână. Animalele, plimbate kilometri întregi în portbagajul unei maşini

Cum au furat trei
bărbaţi un berbec şi un miel de la o stână. Animalele, plimbate kilometri
întregi în portbagajul unei maşini

Berbecul şi mielul au fost returnaţi proprietarului FOTO: Jandarmeria Argeş

Trei bărbaţi din Argeş s-au ales cu dosar penal pentru furt, după ce au sustras un berbec şi un miel de la o stână de lângă barajul Vidraru şi au plimbat animalele vii kilometri întregi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică seara, pe 17 mai, o patrulă de jandarmi care se afla în timpul executării misiunilor specifice, a observat pe malul râului Argeş, în apropiere de barajul Prundu, un autoturism care se deplasa cu viteză redusă. Acţionând asupra unei suspiciuni că ocupanţii se află la braconaj piscicol, jandarmii au trecut la interceptarea autoturismului şi legitimarea persoanelor.

În momentul opririi autovehiculului, echipajul de jandarmi a avut surpriza să observe în portbagaj un berbec şi un miel, iar când au fost chestionaţi cu privire la provenienţa acestora, cei trei ocupanţi, bărbaţi cu vârste de 19, 38 şi 50 ani, au declarat ca le-au sustras de la o stână din apropiere.

Pe numele celor trei, jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, art. 228 Cod Penal.

Ovinele au fost returnate proprietarului de drept, iar bărbaţii împreună cu documentele întocmite cu această ocazie au fost predaţi lucrătorilor de Poliţie din cadrul Secţiei 4 în vederea continuării cercetărilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: