Ce pedepse au primit practicanţii de box care au violat o fată la petrecerea de majorat a unuia dintre ei. Cum a fost batjocorită victima o noapte întreagă

Ce pedepse au primit practicanţii de box care au violat o fată la petrecerea de majorat a unuia dintre ei. Cum a fost batjocorită victima o noapte întreagă

Cei doi violatori au  fost condamnaţi

Cei doi tineri din Topoloveni - Argeş care anul trecut au violat o fată de 19 ani la petrecerea de majorat a unuia dintre ei au primit pedepse definitive. Unul a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare, iar celălalt a fost trimis într-un centru educativ pentru că la data faptelor era minor.

Curtea de Apel Piteşti a pronunţat sentinţe definitive în dosarul în care Vasile – Ionuţ Teşcan (acum în vârstă de 19 ani) şi Gelu-Claudiu Bratu (18 ani, în prezent) au fost judecaţi pentru chinurile la care au supus, în urmă cu un an, o tânără pe care au bătut-o şi batjocorit-o imediat după petrecerea de majorat a primului dintre ei. 
 
Instanţa de apel a redus cu un an şi jumătate pedeapsa pronunţată anterior de Judecătoria Topoloveni în cazul lui Vasile – Ionuţ Teşcan, împotriva căreia inculpatul a declarat apel. 
 
„Desfiinţează în parte sentinţa penală apelată şi rejudecând (...) reduce pedeapsa principală de la cinci ani închisoare, la trei ani şi şase luni închisoare. Menţine restul sentinţei penale apelate. Deduce la zi arestul la domiciliu pentru inculpaţii Teşcan Vasile – Ionuţ şi Bratu Gelu-Claudiu”, se arată în sentinţa Curţii de Apel Piteşti pronunţată pe17 octombrie.
 
„Cazache”, trimis într-un centru educativ
    
Aceeaşi instanţă a respins, ca nefondat, apelul declarat împotriva aceleeaşi sentinţe de celălat inculpat Gelu-Claudiu Bratu, zis „Cazache”, care la data faptelor era minor (17 ani). Individul a rămas cu măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru educativ timp de trei ani ani şi a fost obligat  la plata sumei de 3000 lei, reprezentând cheltuieli de judecată, către tînăra abuzată.
 
 
Ce pededepse au primit practicanţii de box care au violat o fată la petrecerea de majorat a unui dintre ei. Cum a fost batjocorită victima o noapte întreagă
Cei doi violatori au primit pedepse definitive Foto sursata.ro
 
Faptele de care cei doi sunt acuzaţi s-au petrecut în septembrie 2018, imediat după petrecerea de majorat a celui mai mare dintre ei.
 
Cei doi indivizi au invitat-o pe tânăra în vârstă de 19 ani în casa bunicilor sărbătoritului, iar acolo, lucrurile au scăpat de sub control.
 
Pentru că fata s-a împotrivit, cel de 17 ani a bătut-o, iar celălalt a violat-o. Ulterior si minorul a batjocorit-o pe tânără. 
 
Fata a depus plângere abia la două zile de la viol, de teamă că va fi din nou bătută, cei doi fiind practicanţi de box. Indivizii şi-au recunoscut faptele, dar le-au pus pe seama consumului de alcool.
 
"Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în data de 30 septembrie a.c, cei în cauză, prin ameninţare şi constrângere fizică, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o tânără de 19 ani, împotriva voinţei acesteia",  precizeaza , la acea vreme,  IPJ Argeş.

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: