Braconieri prinşi de poliţişti, arme şi cartuşe letale cu alice confiscate!

Braconieri prinşi de poliţişti, arme şi cartuşe
letale cu alice confiscate!

Foto: ARHIVĂ

O amplă acţiune privind nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconajul cinegetic pe fondurile de vânătoare a avut loc, vineri seara, în comuna Vedea. Nu mai puţin de nouă vânători au fost prinşi în flagrant, fiind găsite la ei mai multe raţe împuşcate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din Formaţiunile Arme Explozivi si Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Argeş, Olt şi Vâlcea au efectuat o acţiune pe linia combaterii faptelor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi braconajului cinegetic pe fondurile de vânătoare situate la graniţele dintre judeţele Argeş, Olt şi Vâlcea. Cu aceasta ocazie au fost depistaţi in flagrant nouă vânători care participau la o vânătoare organizată pe raza comunei Vedea. ”La controlul armelor, actelor şi bunurilor aflate asupra acestora au fost găsite împuşcate exemplare de vânat specia raţă mare. În cauză a fost începută urmărirea penală faţă de două persoane pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de armă letală fără drept, braconaj cinegetic, vânătoare fără autorizaţie şi în afara perioadei. ”, a declarat inspectorul principal Mădălina Zamfir, purtător de cuvânt al Poliţiei Argeş. Totodată au fost ridicate si indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor 9 arme de vânătoare, 77 cartuşe letale cu alice şi un autoturism.  Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

                        

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările