Alex Velea şi Corina au încins atmosfera, aseară, la concertul organizat de Dacia

Alex Velea şi Corina au
încins atmosfera, aseară, la
concertul organizat de Dacia

Alex Velea şi Corina au încins atmosfera la Mioveni

Mii de spectatori s-au adunat sâmbătă seara, pe platoul din centrul civic al oraşului Mioveni, pentru a-i asculta pe Alex Velea şi Corina. Evenimentul a fost organizat de Uzina Dacia, parte a grupului Renault, în parteneriat cu autorităţile locale din Mioveni, în cinstea Zilei Franţei, sărbătorită săptămâna aceasta, pe 14 iulie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Miile de oameni prezenţi la spectacol, mulţi dintre ei angajaţi de pe platforma Dacia, au dansat, au cântat, iar unii, mai norocoşi, au şi primit şi autografe de la artiştii lor preferaţi.

   
O tradiţie de 9 ani

Seria tradiţionalelor concerte anuale organizate de Automobile Dacia la Mioveni cu ocazia Zilei Franţei a început în 2006, iar de atunci, în fiecare an, pe scena din Mioveni au urcat artişti şi trupe consacrate: Ştefan Bănică Jr., Holograf, Voltaj, Aurelian Temişan, Daniel Iordachioaie, Direcţia 5, Bere Gratis, Fly Project, Hara, Andreea Bălan.

Cum au făcut francezii din Dacia cel mai bun ambasador al economiei româneşti

Uzina Dacia, principalul producător de automobile din România, a luat fiinţă în anul 1966, odată cu crearea Uzinei de Autoturisme de la Mioveni. Doi ani mai târziu, a fost produsă prima Dacia 1100 sub licenţă Renault 8.
   
În 1999, Renault a achiziţionat 51% din capitalul societăţii în urma procesului de privatizare, iar în prezent deţine 99,43% din capitalul Dacia. Compania a parcurs un amplu program de modernizare: refacerea instalaţiilor industriale, reorganizarea reţelei de furnizori, reconstrucţia reţelei comerciale, reorganizarea activităţilor şi formarea angajaţilor. Acestea s-au concretizat în obţinerea a trei standarde de management al calităţii, dintre care unul în domeniul protecţiei mediului.
 
Renault a investit la Dacia peste 2,2 miliarde euro. Investiţiile au contribuit la poziţionarea Dacia ca una dintre cele mai importante companii din economia românească, cu o contribuţie semnificativă la produsul intern brut şi la exporturile ţării. În 2014, Automobile Dacia a devenit compania cu cea mai mare cifră de afaceri din România.
 
Dacia este a doua marcă a Grupului Renault, contribuind în mod semnificativ la îmbunătăţirea imaginii României în lume.
 
Succesul Dacia se explică prin faptul că autovehiculele produse la Mioveni oferă un raport preţ / calitate / prestaţii / fiabilitate imbatabil. Peste 93% din producţia Uzinei Vehicule de la Mioveni este exportată în 34 de ţări de pe patru continente.
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: