Violată de tată, a fugit de acasă şi a abandonat şcoala. Celeilalte fiice bărbatul îi oferea bani pentru partide de sex

Violată de tată, a fugit de acasă şi a abandonat şcoala. Celeilalte fiice bărbatul îi oferea bani pentru partide de sex

Una dintre victime a reclamat violurile, după ce a devenit majoră FOTO Arhiva Adevărul.ro

Un individ a fost arestat pentru că şi-a violat şi abuzat sexual fiicele, una dintre ele fugind de acasă, iar celeilalte îi oferea bani pentru partide de sex.

Coşmar a fost traiul în casa părintească pentru două fete, care timp de mai mulţi ani, în perioada când erau minore, au fost abuzate sexual de tatăl lor. Zilele trecute, pentru infracţiunile comise, autorul în etate de 43 de ani, a fost arestat.
 
Acuzaţiile sunt viol în formă continuată, agresiune sexuală şi rele tratamente aplicate minorului. Toate aceste atrocităţi s-au petrecut pe fondul consumului de alcool şi al lipsei de la domiciliu a mamei, care lucra în schimburi. Şi mama ea este culpabilă, deoarece a aflat la un moment dat de cele petrecute. Nu s-a implicat prea mult, nefăcând altceva decât să-şi ameninţe soţul că îl va reclama, dacă nu încetează. 
 
În urma abuzurilor sexuale, cea mai mare dintre victime a plecat de acasă, iar când a aflat de la sora mai mică faptul că tatăl încercase să o violeze şi pe ea, a decis că trebuie să reclame situaţia de neacceptat, mai ales că devenise
majoră. 
 
„Admite propunerea formulată, având ca obiect luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpat (...). pentru săvârşirea unei infracţiuni de viol în forma continuată (...) 2 acte materiale în august 2016 şi un act material în formă consumată, în noiembrie 2016, a unei infracţiuni de rele tratamente aplicate minorului, a unei infracţiuni de agresiune sexuală“, conform Judecătoriei. 
 
În timpul anchetei inculpatul nu a recunoscut faptele, a contestat privarea de libertate dispusă pe data de 23 iulie 2021, dar fără folos. Abuzurile asupra celei mai mari dintre fete au început când aceasta avea 14 ani. În august 2016, fără a se putea stabili data exactă, acuzatul a încercat să o violeze, dar pentru că era beat, minora a reuşit să fugă. 
 

Tentativă de viol cu cuţitul la gâtul fiicei 

A doua nemernicie a pus-o în practică prin noiembrie 2016. Individul a intrat în toiul nopţii în camera în care dormea victima, iar aceasta nu s-a mai putut apăra. De frică sau poate de ruşine, nu a spus nimic despre ce i-a fost dat să pătimească, şi-a luat câteva haine şi a plecat la o colegă. La presiunile părinţilor s-a reîntors acasă, însă mama, care nu ştia nimic de viol, a bătut-o. O vreme, tatăl a lăsat-o în pace, însă când a violat-o din nou, adolescenta a fugit iar de acasă şi nu s-a mai întors. 
 
 
Având în vedere toate aceste considerente, victima a abandonat şcoala, finalizând doar şapte clase. După plecarea celei mai mari dintre fiice, acuzatul a pus ochii pe cea mai mică, care avea 13 ani la data faptei, adică în perioada iulie - august 2017. Deşi tatăl i-a pus cuţitul la gât şi a început să o „pipăie“, minora a avut curajul să se opună, reuşind să-l îndepărteze. În altă noapte, individul a intrat iar în camera copilei, dar nici de această dată fapta nu s-a consumat, deoarece un fiu mai mic s-a trezit. 
 
Când a văzut că nu are „succes“, nemernicul a abordat altfel minora, oferindu-i  bani şi un telefon mobil pentru a-l lăsa să-şi satisfacă pornirile infame. A fost refuzat, moment în care i-a reproşat că se opune, deşi cu sora ei mai mare lucrurile au stat altfel. După ceva timp, soţii s-au certat, iar pentru că femeia a fost bătută şi-a luat copii şi a plecat de acasă. A fost momentul în care mezina i-a spus ce i se întâmplă. 
 
Mama s-a întors şi l-a confruntat pe tată cu copiii şi chiar dacă acesta a negat, băiatul cu care minora dormea în timpul unei agresiuni a confirmat cele întâmplate. Inexplicabilă este lipsa de reacţie a mamei care doar l-a ameninţat pe soţ că dacă faptele reprobabil se repetă, îl va reclama. De la începutul acestui an surorile au devenit mai apropiate, şi-au împărtăşit traumele, iar recent au făcut ceea ce mama lor ar fi trebuit să facă de mult timp. L-au reclamat pe cel care le-a făcut copilăria un coşmar. 

 

Vă mai recomandăm să citiţi: 

 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările