Cine este „Bulă“, interlopul exhibiţionist de care se tem patronii de baruri. Pentru ce a fost condamnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Aanei are destule fapte penale la activ. FOTO Mesagerulneamt.ro
George Aanei are destule fapte penale la activ. FOTO Mesagerulneamt.ro

Un interlop supranumit „Bulă“, care pe lângă alte fapte cu caracter penal, este acuzat şi de exhibiţionism, a fost condamnat la închisoare cu executare, el fiind spaima unor patroni de baruri

George Aanei, un individ în vârstă de 38 de ani, căruia i se mai spune „Bulă“, a mai adunat în palmaresul infracţional o nouă condamnare. Zilele trecute, Judecătoria Târgu Neamţ a stabilit ca acesta să execute o sentinţă cu executare, acuzaţia adusă fiind tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Magistraţii au decis o condamnare de patru ani şi 235 de zile, în aceaşi dosar, un amic de-al său, Dan Amătăsoaei primind doi ani, patru luni şi nouă zile, tot cu executare. Cele două sentinţe nu sunt definitive şi pot fi contestate de către inculpaţi, sau de către procurori la Curtea de Apel Bacău. 

Faptele incriminate s-au petrecut pe 21 octombrie 2018, într-un bar din Târgu Neamţ, unde Aanei şi Amătăsoaei, după ce au consumat alcool, au început să arunce cu scaune, mese şi pahare spre ceilalţi consumatori. Oamenii s-au panicat şi au solicitat, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, intervenţia forţelor de ordine, dar la venirea acestora indivizii dispăruseră. 

Nu a fost o mare problemă identificarea lor, iar dosarele penale întocmite le-au adus condamnările menţionate. De altfel, cel puţin Aanei este o veche cunoştinţă a poliţiştilor din oraşul de la poalele Cetăţii Neamţ, fiind cercetat de câteva ori, pentru implicarea în fapte de o mai mare sau mai mică anvergură. A agresat câţiva oameni, a provocat scandaluri prin baruri, iar în unele cazuri patronii nu au mai depus plângeri, temându-se că vor avea de-a face din nou cu individul. 

Condamnat şi pentru contrabandă cu ţigări 

Ultima faptă cu care se „laudă“ „Bulă“ a avut loc pe data de 4 mai 2021, când a luat la bătaie, din senin, pe stradă. o adolescentă de 16 ani, după care s-a dezbrăcat în pielea goală şocându-i pe trecători. Se pare că bărbatul devine violent după ce consumă alcool.

„Din investigaţii a reieşit că, la data de 4 mai, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice ar fi exercitat acte de violenţă asupra unei minore de 16 ani. De asemenea, bărbatul ar fi săvârşit acte de exhibiţionism, tulburând ordinea şi liniştea publică prin producerea de larmă, provocând indignarea persoanelor aflate în apropiere“, se arăta într-un comunicat al Poliţiei Neamţ. 

Agresorul a fost acuzat de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj contra bunelor moravuri. Aanei a avut sau încă are dosare penale pe rolul Judecătoriei Târgu Neamţ, amenzi contravenţionale şi câteva condamnări pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, scandaluri publice, altercaţii şi contrabandă cu ţigări. În unele cazuri a scăpat de acuzaţiile penale deoarece victimele, printre care patroni de restaurante, baruri sau persoane fizice, şi-au retras plângerile, temându-se că vor suferi „represalii“.  

Una dintre cele mai recente condamnări ale lui „Bulă“, dar care nu este definivă, a fost de 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendarea condiţionată a executării, pentru contrabandă cu ţigări. Instanţa l-a obligat să plătească Administraţiei Finanţelor Publice suma de 8.000 de lei, reprezentând taxe vamale, accize şi TVA, pentru cele peste 600 de pachete de ţigări fără timbru fiscal românesc cu care a fost prins asupra lui. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Marsilia şi banda ei, principalii furnizori de droguri de mare risc ai Neamţului. Femeia a fost rearestată alături de soţ

Românul dispărut misterios de lângă soţie, la graniţa slovaco-ungară, a fost găsit. Unde era

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite