VIDEO Bătrână căzută pe zebră, ridicată de doi poliţişti aflaţi cu radarul în zonă. Femeia suferise un preinfarct

VIDEO Bătrână căzută pe zebră, ridicată de doi poliţişti aflaţi cu radarul în zonă. Femeia suferise un preinfarct

Femeia s-a prăbuşit în timp ce traversa strada

Doi poliţişti din Piatra Neamţ au ajutat o femeie în vârstă care a suferit un preinfarct exact în momentul în care traversa strada.

O femeie de 80 de ani, căreia i s-a făcut rău în timp ce traversa o stradă din centrul oraşului Bicaz, a primit un ajutor neaşteptat. Bătrâna era angajată în traversare şi, după ce a făcut câţiva paşi, s-a oprit şi s-a prăbuşit pe carosabil, în acelaşi timp, două maşini trecând pe lângă femeie fără să oprească.     
 
Agenţii Ionuţ Găboroi şi Dorin Şmighelschi, din cadrul IPJ Neamţ, aflaţi în zonă (supravegheau circulaţia cu o maşină radar neinscripţionată) au sărit în ajutorul bătrânei şi au transportat-o la spital. Întreaga scenă s-a petrecut miercuri, 30 ianuarie, după amiază.
 
„Cazul era cu atît mai delicat cu cît două maşini care treceau prin zonă n-au sesizat gravitatea întâmplării, trecînd pe lângă trupul femeii căzute pe carosabil, fără să oprească. În altă ordine de idei, deşi conducătorii auto refuză să aprecieze radarul neinscripţionat, de data asta s-a văzut că poate salva vieţi, pentru că noroc că ne-am aflat în misiune şi am putut să fim martorii întâmplării nedorite. Am reuşit să salvăm o viaţă“, a declarat Dorin Şmighelschi.    
 
Viceliderul de sindicat al Europol, Ioan Cănărău spune că astfel de colegi nu sunt pe placul şefilor atunci când se fac propuneri pentru salarii de excelenţă. 
 
„Poliţiştii zilei sunt agenţii Ionuţ Găboroi şi Dorin Smighelschi din cadrul IPJ Neamţ, care au transportat la spital o doamnă în vârstă ce suferise un preinfarct în timp ce traversa o trecere pentru pietoni. Găboroi Ionuţ nu este la prima <abatere> de acest fel, a salvat multe vieţi omeneşti până acum, este un poliţist-erou. În subsidiar trebuie să spunem că astfel de poliţişti nu sunt pe placul şefilor atunci când se fac propuneri pentru <salarii de excelenţă>. Banii destinaţi poliţiştilor cu merite deosebite sunt împărţiţi şefilor care sunt în prag de pensionare şi celor cu buzele calde“, se arată într-un comunicat al Sindicatului Europol.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: