Piatra Neamţ: Semafoarele, repornite în zona Orion

Şoferii consideră că un sens giratoriu ar fi fost mult mai bun, însă municipalitatea susţine că soluţia rămân semafoarele pentru a nu bloca traficul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Având în vedere incidentele din ultimele zile, în care trei pietoni au fost accidentați grav pe trecere, iar unul și-a pierdut viața călcat de o mașină chiar pe trotuar, Primăria Piatra Neamț a decis repunerea în funcțiune a semafoarelor din fața complexului comercial Orion.

Deşi şoferii au fost nemulţumiţi de cozile formate din cauza semafoarelor, susţinând că un sens giratoriu ar fi cu mult mai potrivit în zonă, municipalitatea crede altceva. „Mașinile mari care circulă prin acea intersecție s-ar bloca în giratoriu și i-am pune și mai mult în încurcătură. Este normal ca în această perioadă zona să fie mai aglomerată, odată cu venirea stranierilor acasă", a declarat Radu Tudor, purtătorul de cuvânt al primăriei.

Citeşte mai multe despre condiţiile de trafic din cartierul Dărmăneşti în „Adevărul de Seară" de astăzi, 25 august.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările