VIDEO Noi imagini de pe şantierul autostrăzii Biharia-Borş. Ar putea fi terminată înainte de lotul din Ungaria

Noi imagini de pe şantierul autostrăzii Biharia-Borş. Lucrările avansează în ritm alert

Lucrările pe secţiunea 3C3 Biharia-Borş a autostrăzii A3 au avansat cu 3% de la ultima raportare, din data de 7 mai, stadiul fizic al lucrărilor la zi fiind la 87%.

Ştiri pe aceeaşi temă

Informaţia a fost făcută publică pe pagina de Facebook a Prefecturii Bihor, împreună cu o înregistrare video de pe şantier. 

Din imaginile filmate cu drona se vede cum se lucrează pe şantier dar şi cum arată porţiunile deja terminate. Tronsonul are ca termen de finalizare în trimestrul lll al acestul an însă ar putea fi predat mult mai devreme, chiar înainte de lotul din Ungaria, care este programat să fie inaugurat pe 30 iulie.

Lucrările sunt executate de asocierea Trameco SA - Vahostav SK a.s. - Drumuri Bihor SA - Drum Asfalt SRL - East Water Drillings SRL. Valoarea contractului pentru secţiunea 3C3 este de 134,22 milioane lei (fără TVA). 

Secţiunea, cu o lungime de 5,35 km, va face legătura cu autostrada M4 şi, mai departe, cu întreaga reţea de drumuri de mare viteză din Europa Centrală şi de Vest.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: