VIDEO Fiul milionarului Micula s-a filmat conducând un Ferrari pe străzile din Oradea cu peste 220 kilometri pe oră

Victor Micula se distrează: Curse ilegale de maşini, drifturi şi focuri de armă pe şoselele din Oradea

Fiul milionarului Viorel Micula s-a lăsat filmat făcând drifturi şi curse de maşini cu peste 220  de kilometri/oră pe centura din Oradea, dar şi trageri cu o puşcă de airsoft AK-47, împreună cu mai mulţi tineri, printre care şi milionarul sătmărean Ovidiu Pop, patronul unei mari companii de jocuri IT din România, sau Victor Halacu, alias Gaju Kyd, cunoscut vlogger şi proprietar al unui atelier de tunning.

Ştiri pe aceeaşi temă

Victor Micula, fiul milionarului Viorel Micula, a fost filmat făcând drifturi şi curse de maşini cu 220 km/h pe centura Oradei, dar şi trageri cu o puşcă de airsoft AK-47, împreună cu mai mulţi tineri de bani gata, printre care şi milionarul sătmărean Ovidiu Pop, proprietarul uneia dintre cele mai mari companii de jocuri IT din România, dar şi Victor Halacu, alias Gaju Kyd, cunoscut vlogger şi proprietar al unui atelier de tunning. 
 
Victor Micula s-a dat din nou în spectacol, la sfârşitul săptămânii trecute. Împreună cu milionarul sătmărean Ovidiu Pop, proprietarul uneia dintre cele mai mari companii de jocuri IT din România, dar şi Victor Halacu, alias Gaju Kyd, cunoscut vlogger şi proprietar al unui atelier de tunning, Micula a participat la o cursă nebună pe străzile din Oradea, întreaga aventură fiind filmată de Halacu şi postată pe contul acestuia de Instagram. 
 
„Nu va fi un vlog, va fi un film”, a ţinut să precizeze Halacu. Înregistrarea începe în parcarea unui complex comercial, unde Micula şi prietenii săi s-au strâns şi s-au întrecut în drifturi, pe care Micula le-a continuat, apoi, într-un sens giratoriu din oraş.

Victor Micula goneşte la volanul unui Ferrari cu peste 200 kilometri pe oră
 
Cursa nebună nu s-a terminat, însă, acolo, căci băieţii s-au întrecut pe şoseaua de centură a oraşului unde, aflat la volanul unui Ferrari roşu, Micula a rulat chiar şi cu peste 220 kilometri la oră, întrecându-se cu amicul său sătmărean, şi el sosit la Oradea tot cu un Ferrari roşu. 
 
Între două întreceri, tinerii au „descins” cu maşinile pe pietonala proaspăt amenajată din centrul oraşului dar şi la o hală părăsită de la marginea oraşului, unde au tras cu o armă AK47, adusă tot de Victor. 
 
Tinerii s-au filmat trăgând cu aceeaşi armă şi pe una din supratraversările de la intrarea în Oradea iar că arma nu e de jucărie a dezvăluit-o chiar Halacu, acesta filmându-se în Ferrari-ul lui Micula, lovind cu telefonul ţeava metalică a unui AK-47 pe care îl ţine între picioare. „Este real. Şi vreau să vă zic că am asurzit”, spune el în înregistrare, zgomotul asurzitor făcut de armă auzindu-se, ulterior, într-o altă secvenţă din înregistrare. 
 
După cum a spus Halacu în înregistrare, sunt doar scene brute dintr-un film pe care urmează să-l posteze şi care se va numi GTA Real Life - "Mafioţii din Oradea", dezvăluind şi secvenţe video imortalizate pe un aparat fotografic, în care este „împuşcat” cu respectivul AK-47 pentru că „am vrut să fur banii şi arma”. 
 
 
În secvenţele, filmate tot pe unul din podurile rutiere din Oradea, pare să fie chiar Victor Micula, despre care Halacu spune că a tras „cu gloanţe oarbe”. 
 
Înregistrarea, postată duminică seara pe contul „Gaju Kyd”, a fost  ştearsă, luni după-amiaza, nu înainte, însă, ca poliţiştii orădeni să anunţe că au declanşat o anchetă în caz. 
„În urma apariţiei filmării în mediul online, poliţiştii bihoreni s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări pentru deţinere ilegală de arme respectiv întrecere ilegală de maşini. După finalizarea verificărilor, în funcţie de rezultatele acestora, se vor dispune măsurile legale în consecinţă”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările