Vedeta Top Auto Oradea, White King, cucerește România la Pro Motor

Prima mașină tuning care apare la îndrăgita emisiunea Pro Motor este Audi-ul B4 White King, preparată de orădeanul Ervin Koszta, care a ținut și capul de afiș al expoziției Top Auto 2010.

White King a fost astăzi vedetă la emisiunea Pro Motor și este prima mașină tuning din Oradea care este prezentată în cadrul emisiunii. Mașina este preparată cu piele albă cu roșu și dispune de dotări de sound și chiar o consolă de jocuri Nintendo Playstation montată în portbagajul mașinii. Mașina este evaluată la aproximativ 15.000 de euro și are ca element distinctiv, pe lângă extradotări, ușile libelulă care fac senzație în rândul pasionaților de motoare. Orădeanul are la activ peste 60 de mașini pe care le-a restilizat și le-a transformat în modele unice cu care proprietarii pot fi mândri. Disctincții a primit pentru Fiat-ul Bravo „Barbie", un Ford Taunus din 1975 și Audi B4 White King.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările