Care sunt noutăţile cu care vine unul dintre cele mai moderne aquaparkuri din România, în noul sezon estival

Care sunt noutăţile cu care vine unul dintre cele mai moderne aquaparkuri din România, în noul sezon estival

Aquaparkul din Oradea

Minivacanţa de 1 mai a dat startul  sezonuluiestival la Aquaparkul Nymphaea. Vizitatorii se pot relaxa şi în exteriorul locului de agrement, nu numai în interior, alegând unul dintre cele şapte bazine, şase tobogane sau terenurile de fotbal şi beach volley.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vizitatorii Aquaparkului Nymphaea se pot bucura atât de zona interioară, cu opt bazine şi patru tobogane, cât şi de zona exterioară, cu şapte bazine şi şase tobogane, la care se adaugă terenurile de fotbal, volei pe plajă, tenis de masă sau biliard. Potrivit directorului ADP Liviu Andrica au intervenit unele noutăţi în funcţionarea complexului. Este vorba, în primul rând, de accesul turiştilor, şi anume pregătirea unei intrări separate pentru cei care şi-au cumpărat bilete online, a şaptea casă de bilete.

„Am instalat un sistem de acces, pe care o să-l folosim pentru cei care au cumpărat bilete online. Nu mai aglomerăm cele şase case, vor avea şi intrare de afară exclusivă. S-a găsit această soluţie pentru a reduce timpul de aşteptare”, a declarat Andrica.

Mai mult, având în vedere că, la intrarea în Aquapark, se pierdea foarte mult timp cu încărcarea brăţărilor, vizitatorii vor putea face acest lucru şi în alte două locuri din interior, de la un ghişeu special şi de la magazinul alimentar. În această perioadă, dincolo de lucrările de igienizare şi întreţinere, au fost amplasate şi alte şezlonguri în zone cu umbră, numărul total ajungând la 3.000, au fost achiziţionate mai multe umbrele, ajungându-se la aproape 100, au fost revizuite toboganele, bazinele şi sistemele de siguranţă.

„Un singur bazin nu va fi funcţional, cel de sărituri. S-a intervenit la instalaţia de golire şi mai avem nevoie de aproximativ o săptămână pentru a fi totul în regulă”, a precizat Liviu Andrica.

O altă schimbare importantă, din acest sezon estival, vizează capacitatea Aquapark-ului. Dacă până acum intrau maxim 1.850 de vizitatori, cât reprezintă numărul dulapurilor, de-acum capacitatea a fost extinsă la 2.100. „Familiile cu copii sub 14 ani, care până acum primeau un dulap pentru fiecare membru, vor primi acum acces la vestiare doar pentru adulţi”, a precizat Liviu Andrica.

Începând din această vară, cei care aleg să-şi petreacă timpul liber la Aquapark vor putea închiria şi terenurile de fotbal, volei de plajă, tenis de masă ori jocuri de masă, inclusiv biliard. În plus, pe lângă saloane de saună, masaj şi jacuzzi, din acest sezon va funcţiona şi un salon de solar, la etajul superior. Cât priveşte alimentaţia, vizitatorii au acum mai multe locuri din care să-şi procure mâncarea.

„Din acest sezon, în partea stângă, lângă restaurantul interior, va mai fi deschis un chioşc pentru apă, suc şi cafea. În total, vom avea şase puncte de alimentaţie, astfel încât vizitatorii să nu mai stea la coadă nici când cumpără mâncarea”, a menţionat Andrica.

Aceleaşi tarife

Programul de funcţionare a Aquaparkului va fi zilnic, între orele 10.00 - 22.00, iar bazinul de înot, între orele 06.00 - 22.00. Casieria va funcţiona între orele 6.00 - 9.00 pentru bazinul de înot şi între orele 10.00 - 21.00 pentru Aquapark.

Tarifele au rămas la fel ca anul trecut. Astfel, pentru biletele achiziţionate pentru toată ziua (orele 10.00 - 22.00), adulţii vor plăti 50 lei; elevii între 14 şi 18 ani şi pensionarii - 40 lei; copiii peste 3 ani şi până la 14 ani  - 25 lei. Biletele pentru după-amiază (17.00 - 22.00) vor costa 30 lei - adulţi; elevi (peste 14 ani până la 18 ani) şi pensionari - 25 lei; copii (peste 3 ani până la 14 ani) - 15 lei.

Cu excepţia weekendurilor şi a zilelor de sărbători legale, în Aquapark se va putea intra şi cu bilete pentru trei ore, care vor costa 25 lei, pentru adulţi, 20 lei pentru elevi peste 14 ani până la 18 ani şi pensionari, 12 lei pentru copii peste 3 ani până la 14 ani.

Biletele la înot, între orele 6.00 - 9.30, vor costa 10 lei pentru adulţi; 8 lei pentru elevi peste 14 ani până la 18 ani şi pensionari; 5 lei pentru copii peste 3 ani până la 14 ani. Copiii până la 3 ani intră gratuit în orice moment al zilei. Biletele pot fi achiziţionate anticipat de la casieriile Aquaparkului Nymphaea sau de pe site-ul www.aquapark-nymphaea.ro. Anul trecut, Aquaparkul orădean a avut 300.000 de vizitatori, având încasări de 3 milioane lei şi un profit de 1 milion lei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările