Jaf ca-n filme, la Oradea. Bijuterii de peste 100.000 de euro, furate în Noaptea de Înviere

Jaf ca-n filme, la Oradea. Bijuterii de peste 100.000 de euro, furate în Noaptea de Înviere

Seiful a fost taiat cu flexul Foto-Digi24 Oradea

Jaf ca-n filme în Oradea. Bijuterii de peste 100.000 de euro au fost furate în noapte de Înviere de la o bijuterie. Hoţii au luat lănţişoare, inele, brăţări, cercei şi pandante de 14K din seiful care se pare că ar fi fost tăiat cu flexul. Furtul ar fi avut loc în dimineaţa de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 5, la bijuteria Aur Lux, aflată în Piaţa Cetăţii din Oradea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Hoţii au dat lovitura de sărbători, când bijuteria, situată în Piaţa Cetăţii din Oradea, a fost închisă timp de mai multe zile. Marţi dimineaţa, când angajaţii au revenit la muncă, au constatat furtul. Se pare că spargerea a fost comisă în dimineaţa de sâmbătă spre duminică.

Tavanul a fost spart în mai multe locuri, cel mai probabil hoţii intrând prin acoperiş. Autorii au smuls camerele de supraveghere şi au dezactivat sistemul de alarmă. Aceasta nu a mai alertat firma de pază şi protecţie aflată, din câte se pare, la aproape 200 de metri de bijuterie.

Cu ajutorul unui flex hoţii au tăiat seiful în care se aflau lănţişoare, cercei, inele sau brăţări din aur. Au plecat cu tot ce era înăuntru, prejudiciul fiind estimat la circa 100.000 de euro. Spargerea a fost descoperită abia marţi dimineaţă, când angajaţii bijuteriei s-au întors la muncă şi, după ce au constatat cele întâmplate, au alertat autorităţile.

„Poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea identificării autorului sau autorilor şi recuperarea prejudiciului”, a precizat subcomisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările