FOTO Sexgate în campania pentru alegerile locale în Ungaria: Primar filmat în timpul unei orgii, pe un iaht de lux

FOTO Sexgate în campania pentru alegerile locale în Ungaria: Primar filmat în timpul unei orgii, pe un iaht de lux

Primarul municipiului Gyor, Borkai Zsolt, a ajuns protagonistul unui scandal sexual înainte de noile alegeri locale.

Scandal sexual în plină campanie electorală pentru alegerile locale din Ungaria, unde primarul oraşului Győr, Borkai Zsolt, apare în înregistrări video éi fotografii postate pe un blog  în timpul unei orgii cu prostituate organizată pe un iaht de lux.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autorul blogului, care se prezintă "avocatul diavolului", a dezvăluit că Borkai, fost campion olimpic la gimnastică şi lider important al partidului de guvernământ, FIDESZ, a folosit bani publici pentru a-şi finanţa escapadele amoroase, publicând informaţii, fotografii şi înregistrări video. 
 
Iniţial, blogul a fost lansat pe platforma wordpress, însă ulterior a fost mutat pe wix, unde acum a ajuns la episodul 5. Atât fotografiile, cât şi înregistrările sunt vizibile pe una dintre cele mai mari site-uri XXX, pornhub.com. Totodată, imaginile şi înregistrarea au fost preluate şi de alte publicaţii din Ungaria, care a început să verifice informaţiile care conduc spre afaceri de milioane de euro ale edilului şi a amicilor săi, bani spălaţi prin forme offshore şi bănci din China.
 
Din dezvăluiri reiese că edilul şi-a atras în afaceri şi fiul de 24 ani care, din 2015, pe când avea 20 ani, a fost angajat ca manager şi încasează, lunar, un salariu de 1 milion de forinţi (aproximativ 30.000 euro) de la o companie fără activitate. 
 
Blogger-ul susţine că Borkai, care conduce oraşul Győr din 2006, ar fi petrecut pe iaht primăvara trecută, undeva în largul Croaţiei, în imagini distrându-se alături de nişte prieteni şi de câteva tinere, cu multă băutură pe mese şi chiar cocaină, din scenele de sex filmate reieşind că bărbaţii nu se jenau să organizeze orgii şi să se destrăbăleze împreună, în aceeaşi încăpere.
 


Edilul, care candidează pentru un nou mandat la alegerile de săptămâna viitoare, şi-a cerut scuze în faţa familiei sale dar şi cetăţenilor din oraşul pe care îl conduce, recunoscând şi că imaginile sunt reale "parţial", însă a anunţat că nu îşi retrage candidatura pentru un nou mandat de edil.
    
Győr este unul dintre cele cinci oraşe principale ale ţării şi are o populaţie de 127.000 locuitori. Situat în nord-vestul Ungariei, oraşul e reşedinţa comitatului Győr-Moson-Sopron.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările