Cum a scăpat o orădeancă din bordelul Babylon din Viena și de violul managerului Diva Models

Cum a scăpat o orădeancă din bordelul Babylon din Viena și de violul managerului Diva Models

În apartamentele închiriate lucrau şi prostituate minore

O orădeancă în vârstă de 23 de ani, manechin cu numeroase apariții în reviste pentru bărbați, a povestit, în exclusivitate pentru Adevărul de Seară Oradea, cum a fost racolată pentru a se prostitua în Austria și cum a reușit să evadeze din bordelul Babylon din Viena.

Ştiri pe aceeaşi temă

„La sfârșitul verii lui 2007 am participat, alături de mai multe fete din Oradea, la concursul Miss Models România, organizat de către Cornel Costan de la Diva Models și Ion Tămârjan alias Terra, de la Star Models. M-am clasat pe locul trei și am primit drept premiu un book profesionist, la Viena", își amintește orădeanca, acum femeie căsătorită. „La câteva luni după, am plecat la Viena. Venise Terra cu mașina după mine, orădeanca Daniela Ruscaș și alte două fete. Eu am vrut să merg cu mașina personală dar Terra și Toth Amelia, de la agenția Ami Art, au insistat să merg cu Terra", spune manechinul care, pentru orice eventualitate, și-a luat cu ea atât buletinul, cât și pașasportul. „Mi s-a părut suspect că au insistat să nu spun nimănui, nici măcar iubitului meu, unde sunt cazată", spune orădeanca. „Ca să ieși din ceea ce inițial am crezut că e un hotel trebuia să suni la o ușă, ca să ți se deschidă", își amintește tânăra.


Orădeanca Daniela Ruscaș (foto), implicată în scandalul sexual al VIP-urilor din România

Costan a vrut s-o testeze primul

„În prima noapte acolo Cornel Costan a încercat să mă violeze. Mă tot trăgea, m-a lovit la picior și m-a bruscat. Fiindcă am refuzat să mă culc cu el, m-a scos din cameră, să dorm la garderobă. De acolo am reușit să fug în oraș, dar Terra a venit după mine și m-a convins să mă întorc, spunându-mi că a doua zi mă va duce acasă. Mi-a spus că planul lor a fost să mă aducă la Babylon, convinși că, la fel ca Daniela Ruscaș, voi accepta să mă prostituez", relatează orădeanca. În urma refuzului de a face sex pe bani, manechinul orădean, alături de o anumită Alina, care de asemenea refuzase „afacerea", a fost trimisă la gară, cu bagaje cu tot.

A făcut agenția de rușine

De la întoarcerea la Oradea, sursa Adevărul de Seară nu a mai ținut legătura cu Daniela Ruscaș sau Toth Amelia. „Am sunat-o pe Amelia să-i spun ce am pățit și a refuzat să-mi vorbească, soțul ei răspunzând la telefon. O auzeam însă cum țipa că am făcut-o de râs, că sunt o nerușinată", își amintește orădeanca.

10.000 de euro pe lună

Ca să o convingă să se prostitueze, Terra, care se comporta ca personajul pozitiv în toată povestea, i-a spus că fetele de la Babylon câștigau chiar și 10.000 de euro pe lună. „Mi-a spus că doar într-o săptămână Daniela Ruscaș a făcut 2.000 de euro", spune manechinul. Anul trecut în martie, orădeanca a participat la un nou concurs organizat de către Terra, Miss Academy 2009. Acolo l-a cunoscut pe deputatul Robert Negoiță, despre care spune că nu le făcea avansuri fetelor, fiind o persoană cât se poate de decentă. „Am luat un premiu special. Acela a fost ultimul concurs la care am participat", spune tânăra care s-a căsătorit între timp și așteaptă un copil.

Bani ușori

Potrivit procurorilor, orădeanca Daniela Ruscaş, care a câștigat în 2008 locul doi la Miss Academy, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu deputatul Robert Negoiţă, care ar fi plătit-o cu sume cuprinse între 500 şi 1.000 de lei. Ulterior, Negoiţă le-ar fi oferit-o şi amicilor săi. În rechizitoriu se arată că Daniela, care provine dintr-o familie modestă, model al agenției Ami Art din Oradea, i-a cunoscut pe soții Costan, patronii de la Diva Models, în 2007, la „Seara Devoratorilor de modă". Atunci a intrat în contact și cu inculpatul Tămârjan Ion Valeriu, acceptând să meargă cu el la Viena. Dacă inițial s-a speriat, ulterior a acceptat să se prostitueze și chiar să ajute la racolarea altor fete. Printre orădencele menționate în amplul dosar de proxenetism se numără Simona Lungu și Raluca Plaștin, manechine premiate la mai multe concursuri naționale.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările