Contractele de finanțare oferite prin „Casa Verde” trebuie semnate urgent

Contractele de finanțare oferite prin „Casa Verde” trebuie semnate urgent

Foto: Arhivă

Agenția pentru Protecția Mediului îi avertizează pe orădenii care au dosare aprobate în cadrul programului „Casa Verde” că trebuie să se grăbească cu semnarea contractelor de finanțare. Dacă nu fac acest lucru în termen de 60 de zile de la aprobare, vor pierde finanțarea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bihorenii trebuie să se grăbească să semneze contractele de finanțare pentru „Casa Verde”. Termenul maxim în care pot face acest lucru este 60 de zile de la obținerea aprobării.

Oamenii sunt așteptați la sediul APM Bihor, pentru semnarea contractelor, de luni până joi, între orele 8.30-12.00 și 13.00-16.00. Vinerea programul este între orele 8.30-12.00.

Din cele peste 1.000 de cereri de finanțare depuse în cadrul progamului casa Verde, doar 700 au fost aprobate, dar evaluările nu au luat sfârșit. Lista cu persoanele ale căror dosare au fost aprobate dar și lista cu persoanele care au dosare respinse se poate studia pe site-ul Administrației Fondului de Mediu.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările