Un pacient intrat în sevraj din cauza alcoolului s-a aruncat de la fereastra Spitalului de Psihiatrie Socola

Un pacient intrat în sevraj din cauza alcoolului s-a aruncat de la fereastra Spitalului de Psihiatrie Socola

FOTO jurnalul.ro

Un bărbat de 38 de ani s-a aruncat de la fereastra unui salon al Institutului de Psihiatrie „Socola” din Iaşi. Bărbatul fusese internat în spital pentru că intrase în sevraj din cauza întreruperii consumului de alcool.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lăsat nesupravegheat, bărbatul a sărit de la geamul salonului la începutul săptămânii, căzând de la aproximativ trei metri. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi, iar în urma investigaţiilor doctorii au constatat că are mai multe traumatisme la cap, faţă şi în zona toraco-abdominală.

„Pacientul în vârstă de 38 de ani a ajuns la spital în urma unei căzături. Acesta prezenta un traumatism cranio-cerebral cu pierderea a cunoştinţei, un traumatism cranio-facial şi un traumatism toraco-abdominal. Pacientul era însă stabil”, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi.

După ce a fost tratat, bărbatul a fost trimis din nou la Institutul de Psihiatrie, pentru a fi ţinut sub supraveghere.

Citiţi şi:

Ieşean atacat cu furca după ce ar fi încercat să o seducă pe nevasta vecinului. Ce riscă bărbatul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările