Un cuplu din Iaşi a refuzat să intre în carantină după ce a venit din Italia. Cum au încercat să scape, alături de cei 4 copii

Un cuplu din Iaşi a refuzat să intre în carantină după ce a venit din Italia. Cum au încercat să scape, alături de cei 4 copii

Jandarmi  Foto Arhivă

Doi ieşeni, un bărbat şi o femeie, au refuzat să intre în carantină. Cei doi s-au întors din Italia, iar când au ajuns în apropierea municipiului Iaşi au refuzat să intre în oraş, aflând că vor trebui să intre în carantină.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri, 8 aprilie, în jurul orei 05.00, un echipaj de jandarmi  a intervenit la un centru de carantină din municipiul Iaşi, acolo unde un bărbat şi o femeie au refuzat să intre în izolare obligatorie şi au început să facă scandal. Aceştia veneau din Italia, iar în maşina cu care s-au deplasat erau şi 4 copii.

Iniţial soţii au refuzat să se mai deplaseze spre Iaşi, când au ajuns în localitatea limitrofă Podu Iloaiei, dar au fost convinşi de poliţiştii rutieri să continue deplasarea.

Jandarmii au intervenit pentru liniştirea celor două persoane, totodată, aducându-li-se la cunoştinţă prevederile legale. În cele din urmă persoanele au fost convinse să intre în carantină, adulţii fiind sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 lei fiecare, pentru provocare de scandal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: