Perseverenţă în afara legii. Un moldovean a trecut Prutul înot de două ori în câteva zile

Perseverenţă în afara legii. Un moldovean a trecut Prutul înot de două ori în câteva zile

Basarabeanul a fost prins la scurt timp după ce a trecut înot Prutul. Foto: Adevărul

Cetăţeanul din ţara vecina a fost depistat de fiecare dată de poliţiştii de frontieră şi s-a ales cu dosar penal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Moldoveanu Valeriu L. a încercat pentru prima dată să ajungă în ţara noastră în ziua de 25 august. Atunci a fost oprit de o echipă a Poliţiei de Frontieră care i-a făcut dosar penal şi l-a trimis înapoi în Republica Moldova. Nici nu a ajuns bine în ţara de origine că bărbatul de 28 de ani a mai încercat o dată să intre în ţară trecând Prutul înot. 

“În data de 29 august, în jurul orelor 01.50, pe timpul executării unei misiuni specifice, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au depistat pe direcţia localităţii de frontieră Cristeşti, o persoană a cărei prezenţă în zonă li s-a părut suspectă. Conform reglementărilor în vigoare lucrătorii noştri au procedat la interceptarea şi legitimarea acesteia”, au precizat reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de intrare în ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat. Conform Acordului încheiat între Republica Moldova şi România, la finalizarea cercetărilor, bărbatul au fost predat autorităţilor de graniţă ale statului vecin.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările