Pensionar dispărut de acasă şi căutat de Poliţie, găsit spânzurat într-o pădure

Pensionar dispărut de acasă şi căutat de Poliţie, găsit
spânzurat într-o pădure

Toader Croitoru s-a spânzurat FOTO Poliţia Română

Un bărbat de 69 de ani din municipiul Iaşi a fost găsit fără suflare într-o pădure de lângă oraş. El s-a sinucis, potrivit unor surse din Poliţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Toader Croitoru a fost căutat mai multe zile de poliţişti şi apropiaţi, numele şi fotografia sa fiind publicate inclusiv în baza de date cu persoane dispărute a Poliţiei Române. 

Ieşeanul a fost văzut pentru ultima oară de familie pe 8 aprilie, a doua zi apropiaţii sunând la poliţie şi reclamând dispariţia. După îndelungi căutări, Croitoru a fost găsit fără suflare în Pădurea Frumoasa de lângă Iaşi.

Potrivit unor surse din anchetă, ieşeanul s-a spânzurat. Nu e clar la acest moment ce anume l-a îndemnat pe pensionar să facă acest gest.

„Ieri, 12 aprilie a.c., bărbatul a fost găsit decedat într-o pădure, din municipiul Iaşi. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, au transmis poliţiştii ieşeni.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările