O bucată dintr-o rachetă a lovit o casă din judeţul Iaşi. Anchetă de urgenţă demarată după eveniment

O bucată dintr-o rachetă a lovit o casă din judeţul Iaşi. Anchetă de urgenţă demarată după eveniment

Bucata din racheta antigrindină s-a oprit în casa unor săteni FOTO Adevărul

O bucată cilindrică dintr-o rachetă antigrindină a lovit în noaptea de joi spre vineri o casă din localitatea Sticlărie, comuna Scobinţi, judeţul Iaşi, evenimentul soldându-se doar cu pagube materiale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au demarat o anchetă pentru a afla modul în care s-a petrecut incidentul.

Din primele informaţii, o bucată cilindrică cu o lungime de aproximativ 50 de centimetri şi un diametru de 8 centimetri a lovit acoperişul unor săteni, provocând daune proprietarului. Acesta, alături de familia sa, se afla în grădina de vară în momentul în care bucata de rachetă a lovit acoperişul de azbest al casei.

''Aseară pe la 21.00-21.30 s-a tras cu rachete antigrindină de la Cotnari pentru că ploua. O bucată cilindrică din rachetă a căzut pe acoperişul unei case din satul Sticlăria. Are o lungime cam de 50 de centimetri şi un diametru de 8 centimetri. A produs o gaură în acoperiş şi a căzut la intrarea în casă. Urmează să vină o comisie şi de experţi de la centrul de antigrindină să vadă exact ce s-a întâmplat şi cu siguranţă că proprietarul va fi despăgubit. Nu se afla nimeni în casă în momentul în care s-a petrecut totul'', spune Constantin Trofin, viceprimarul comunei Scobinţi.

Se pare că racheta antigrindă ar fi fost lansată din zona Cotnari, la momentul redactării acestei ştiri ancheta fiind în derulare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: