Jaf comis de un bărbat costumat în ursul de Anul Nou. Cum a fost descoperit tâlharul şi ce pedeapsă a primit

Jaf comis de un bărbat costumat în ursul de Anul Nou. Cum a
fost descoperit tâlharul şi ce pedeapsă a primit

Bărbatul era costumat pentru Anul Nou când a comis fapta FOTO Arhivă

Un bărbat de 21 de ani din judeţul Iaşi a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare fiind găsit vinovat de tâlhărie calificată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Paul Marin a comis faptele în noaptea de 31 decembrie 2018 spre 1 ianuarie 2019, în localitatea ieşeană Glodenii Gândului. Atunci, individul a mers alături de mai multe persoane la urat, mascându-se ca urs. 

„Cu câteva minute înainte de ora 00:00, în timp ce se afla în Glodenii - Gîndului, jud. Iaşi, profitând de faptul că era costumat şi mascat de Anul Nou, a deposedat-o prin smulgere din mână, pe persoana vătămată minoră A.A.A. de 15 ani, de un telefon mobil marca Huawei P8 Lite, în valoare de 1.000 de lei, telefon cu care persoana vătămată filma focul de artificii din noaptea de Revelion, după care a îmbrâncit-o pe aceasta şi a îndreptat asupra sa de mai multe ori un par din lemn pe care îl avea, pentru a-şi asigura scăparea“, se arată în rechizitoriu.

Tâlharul a schimbat mai apoi telefonul cu alte bunuri, la barul din sat, aşa aflând şi victima cine era persoana care l-a jefuit. Decizia de condamnare este definitivă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: