FOTO UPDATE Incendiu puternic în centrul Iaşului. Un depozit de haine a luat foc. Cetăţenii, alertaţi de ISU prin SMS

Incendiu la Iaşi: Sursă ISU Iaşi  

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă intervin marţi după-amiază în Iaşi, în zona Podul de Fier, acolo unde un incendiu a izbucnit la un depozit de haine şi materiale plastice.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 19.25 Pe lângă depozitul de textile, alte trei acoperişe ale unor case din zonă au ars. Primăria spune că va oferi cazare pentru persoanele sinistrate. 

UPDATE 19.15 O femeie de 51 de ani a fost preluată de un echipaj de prim-ajutor la UPU după ce a suferit un atac de panică. Nu sunt informaţii publice referitoare la alte victime, până la acest moment. 

UPDATE 19.00 Incendiul a cuprins o suprafaţă construită de aproximativ 1.500 de metri pătraţi, potrivit ISU. Reprezentanţii instituţiei spun că nu ştiu cu exactitate la acest moment câte clădiri sunt în flăcări.

La faţa locului se află 7 ofiţeri şi 47 de subofiţeri. Zece echipaje au fost trimise la locul incendiului, care a fost localizat, spun pompierii. Se lucrează la lichidarea focului. În continuare, sunt degajări mari de fum în zonă. Reprezentanţi ai Gărzii de Mediu au ajuns şi ei la depozitul în flăcări. 


Filmare realizată cu drona, în timpul incendiului SURSĂ: Vasile Simon 

UPDATE 18.20 Potrivit ISU Iaşi, în depozitul care a luat foc sunt şi materiale plastice, nu doar materiale textile. 

_____________________________________________________________________________

Incendiul ce a izbucnit la Depozitul de Materiale Textile din Iaşi a fost anunţat la 112 în jurul orei 17.30. 

Fumul degajat de foc este vizibil din afara oraşului, cel puţin trei echipaje de stingere ale pompierilor, dar şi o cisternă, fiind trimise la faţa locului.

La ora redactării acestei ştiri, 18.00, nu sunt informaţii că ar fi victime.

Unii cetăţeni au primit alertă din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă să evite zona din cauza fumului puternic din zonă.

Respectaţi recomandările dispuse de autorităţi, inclusiv a celor care presupun evacuarea din zona expusă, restricţii rutiere sau rute ocolitoare. Luaţi măsuri de autoprotecţie. Închideţi uşile şi ferestrele, astupaţi gurile de aerisire”, e mesajul transmis de ISU.

Incendiul se manifestă la o clădire de pe stradela Vântu, nr. 3, unde îşi are sediul social firma de textile Timtex Company. 

Ştire în curs de actualizare  

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: