Ghinionul unui comisar-şef ieşit pe teren. Bătut măr când a vrut să imobilizeze un individ care era practicant de judo

Ghinionul unui comisar-şef ieşit pe teren. Bătut măr când a vrut să imobilizeze un individ care era practicant de judo

Ovidiu Buculei

Un individ din Iaşi, practicant de judo, a fost condamnat la un an şi trei luni de închisoare cu suspendare fiind găsit vinovat de ultraj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adrian Gheorghiţă Panainte a agresat doi agenţi de Poliţie, printre care şi pe şeful Secţiei 3 de Poliţie Iaşi, comisarul-şef Ovidiu Buculei. Fapta ieşeanului a avut loc în data de 4 august 2016, atunci când a fost abordat de Buculei şi de agentul Gheorghe Băiceanu, fiind suspectat că ar vinde ţigări de contrabandă. Panainte a refuzat să se legitimeze şi, când a fost prins de agenţi pentru a fi imobilizat l-a lovit cu cotul pe comisarul-şef Buculei.

„La încercarea persoanelor vătămate de a-l imobiliza pentru a-l conduce la secţia de poliţie, inculpatul s-a smucit, l-a prins de umeri şi l-a împins în partea laterală dreapta a maşinii poliţiei pe agentul Băiceanu Gheorghe după care a încercat să-l lovească cu piciorul în zona genunchilor. În acelaşi timp, persoana vătămată Buculei Ovidiu l-a prins din spate pe inculpat, cu mâinile de umeri, şi i-a aplicat o lovitură de secerare la nivelul piciorului stâng pentru a-l pune la pământ. Pentru a nu cădea de la înălţime, persoana vătămată s-a aplecat spre sol odată cu inculpatul care, fiind practicant al sportului judo, a reacţionat şi a reuşit printr-o manevră de răsucire să ajungă deasupra persoanei vătămate Buculei Ovidiu“, se arată în motivare.

După ce s-a desprins din mâinile poliţiştilor, individul a fost lăsat liber de poliţişti deoarece în zonă se adunaseră mai mulţi susţinători de-ai acestuia. Scenele violente au avut loc în plină stradă. În timpul procesului, Panainte a recunoscut fapta.

El va trebui să plătească şi daune de 15.000 de lei comisarului-şef Buculei, care a avut nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Citeşte şi: 

Reţeta unei tragedii rutiere. Şofer de BMW la 20 de ani, vitezoman în localitate şi cu live-uri pe Facebook, la volan: „Hihi, se duce drăcia, nu glumă!”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările