VIDEO EXCLUSIV Subiectele la matematică la Evaluarea Naţională 2013 şi rezolvarea lor

VIDEO EXCLUSIV Subiectele la matematică la Evaluarea Naţională 2013 şi rezolvarea lor

Elevii de clasa a VIII-a susţin proba de matematică

Elevii care au absolvit clasa a VIII-a au susţinut, joi, proba scrisă la matematică. Acesta este cea de-a doua probă a examenului de Capacitate. A fost extrasă varianta 3.

Vă prezentăm subiectele pe care elevii le-au avut de rezolvat la proba matematică, obţinute de reporterii Adevărul. Elevii au avut de rezolvat varianta  3.

 

 

 

 

Articole pe aceeaşi temă
 
 
Subiectele primite de elevi la ultima probă de la Evaluarea Naţională 2013, cea la Matematică, care a început astăzi la ora 9.00, au fost discutate şi rezolvate la Adevărul Live, alături de doi profesori din Capitală.
 
 
Peste 161.000 de elevi au participat, marţi, 25 iunie, la proba de Limba Română de la Evaluarea Naţională 2013 (Capacitate 2013) şi mai mult de 3.600 au absentat. Un singur candidat a fost eliminat deoarece a fost surprins cu telefonul mobil. În Capitală au susţinut examenul puţin peste 11.500 de copii.
 
 
Părinţii trebuie să se calmeze în preajma examenelor pentru a nu transmite tensiunea copiilor şi ar trebui să aibă aşteptări realiste în raport cu potenţialul copilului, spune psihologul Delia Lungu, de la platforma SuntParinte.ro. Aceasta explică şi principalele greşeli pe care elevii le fac la examene.
citeste totul despre: