Elevi de clasa a II-a, terorizaţi de învăţător. „Brian, te ia mama dracului” AUDIO

Elevi de clasa a II-a, terorizaţi de învăţător. „Brian, te ia mama dracului” AUDIO

Constantin Şerban / FOTO: reporteris.ro

Părinţii unui copil de clasa a doua din judeţul Iaşi au strecurat în ghiozdanul elevului un dispozitiv cu ajutorul căruia au înregistrat audio comportamentul învăţătorului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Înregistrări audio cu un limbaj agresiv folosit de un învăţător de clasa a II-a, din Iaşi, au fost făcute publice de către părinţii unor copii de la o şcoală din municipiu. 

Profesorul urlă încontinuu, pe parcursul orelor, susţin părinţii, iar pe înregistrări se aud şi izbituri. Unul dintre părinţi a reuşit să plaseze în ghiozdanul copilului său, elev la clasa a II-a, un dispozitiv cu ajutorul căruia a înregistrat lecţiile susţinute de învăţătorul Constantin Şerban într-o zi de şcoală. Înregistrările realizate într-o singură zi, aleasă de părinte la întâmplare, surprind expresii jignitoare, ameninţări şi chiar gesturi violente ale învăţătorului, scrie presa locală

”Nu ai caiete, nu ai cărţi… şi ţie îţi trebuie papuci cu role, mă? Eşti un obraznic, mă! Îţi spun să te tunzi, decât papuci cu role mai bine tunde-te bă! Tunde-te! Tu auzi să te tunzi? Ce programare, mă, mă duc acolo şi mă tund! Ce, tu eşti cucoana Manda să te programezi? Ia loc! Dă-ţi aia din cap! Mai bine îţi cumpără cămaşă! Măi taci măi din gură, te-ai învăţat ca o ţaţă. Bărbaţii vorbesc mai puţin (...) Brian, te ia mama dracului, Brian, treci mai departe! (...) De ce n-ai citit lecţia, măi, lecţia e de două zile. De ce nu citeşti lecţia!!! Ridică-te-n picioare! Băi, tu lecţia trebuie să o citeşti de 10 ori! Ia loc! Leneşule! Te joci toată ziua! (...) Băi tu nu auzi, fir-ai al dracului, tu nu auzi!”, se aude pe înregistrările publicate de 7iasi.ro. 
 
Sursa citată susţine că profesorul înregistrat este Constantin Şerban, învăţător la Şcoala Gimnazială ”Mihai Codreanu”, din Iaşi. 
 
SURSA  AUDIO: 7IASI

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările