Depresia care a pus capac chiar şi unui psiholog. Bărbatul a fost găsit spânzurat în cabinetul său

Depresia care a pus capac chiar şi unui psiholog. Bărbatul a fost găsit spânzurat în cabinetul său

FOTO: ziaruldeiasi.ro

Unul dintre copiii bărbatului are probleme de sănătate, acesta fiind considerat unul dintre motivele pentru care psihologul a recurs la acest gest.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un psiholog de la Centrul de Sănătate Mintală din Iaşi şi-a pus capăt zilelor marţi după-amiază, chiar în interiorul clădirii în care îşi desfăşura activitatea. Medicul a fost găsit spânzurat de un cadru metalic din cabinetul său, chiar de către colegi. Aceştia susţin că bărbatul a venit la muncă mai devreme cu circa 30 de minute şi s-a retras rapid în cabinetul său, fără a-şi saluta colegii. 

„Ştiam toţi că are probleme cu unul dintre copii, era un om foarte retras, nu prea ştiam de ce, care este motivul. Au venit pacienţii care erau programaţi la el şi atunci fetele de la recepţie au încercat să îl sune şi nu a răspuns, uşile erau închise la birou, atunci a fost găsit”, a declarat unul dintre medicii din cadrul unităţii, pentru ziaruldeiasi.ro. 

Psihologul, în vârstă de 50 de ani, avea doi copii, unul dintre ei având probleme de sănătate, acesta fiind unul dintre motivele pentru care bărbatul era mai mereu trist şi pus pe gânduri. 

Vom reveni cu amănunte. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările