Clan interlop din Iaşi, zguduit de percheziţii. Cinci arestaţi, cu acuzaţia de trafic de persoane

Clan interlop din Iaşi, zguduit de percheziţii. Cinci arestaţi, cu acuzaţia de trafic de persoane

FOTO Arhiva Adevărul

La percheziţii, poliţiştii şi procurorii au găsit un adevărat arsenal de cuţite şi puşti neletale, pe care le-au confiscat. A fost arestate cinci persoane.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clanul interlop ieşean Tănase, clan coordonat până nu de mult de mai cunoscuţii Cosmos şi Belgian Tănase, a fost zguduit de percheziţii, membrii fiind acuzaţi de trafic de persoane. 

Au avut loc nu mai puţin de cinci percheziţii, acuzaţiile fiind de proxenetism şi trafic de minori în afara ţării. Interlopii au fost ridicaţi de la vila familiei din zona Arcu, mun. Iaşi. 

„Din cercetări a reieşit că, în cursul anului 2019, mai multe persoane ar fi constituit un grup infracţional organizat, structurat, bazat pe relaţii de rudenie şi interese comune, care ar fi acţionat în mod coordonat, în scopul comiterii unor infracţiuni de trafic şi exploatare a unor victime, vulnerabile financiar şi emoţional. Astfel, membrii grupării ar fi racolat, transportat pe teritoriul mai multor state europene, cazat şi înlesnit practicarea prostituţiei pentru mai multe victime minore şi majore, iar foloasele materiale obţinute ar fi fost însuşite, în totalitate, de către membrii grupăriii”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 
 
În total, zece persoane au fost duse la audieri la sediul DIICOT Iaşi din Podul de Fier. Joi, 20 ianuarie, a fost aprobată arestarea a cinci persoane, printre care se numără Contesa Băncuţă şi Crenguţa Alisa Tănase. În acest caz a fost arestat şi un minor - N.S.W.N. 


Vă recomandăm să citiţi şi:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările