Casa ororilor. Copilă de 10 ani, torturată psihic 24 de ore şi supusă la perversiuni sexuale de neimaginat

Casa ororilor. Copilă de 10 ani, torturată psihic 24 de ore
şi supusă la perversiuni sexuale de neimaginat

Fetiţă a fost abuzată sexual şi sechestrată FOTO Videoblocks

Un bărbat de 49 de ani, din judeţul Iaşi, a fost condamnat după ce a lipsit de libertate o copilă şi a abuzat sexual de ea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Eduard Chinez a fost condamnat la 7 ani de închisoare după ce a batjocorit o copilă de 10 ani ce provine dintr-o familie defavorizată.

Individul din Paşcani este divorţat şi locuieşte singur, el fiind văzut, în trecut, de membrii comunităţii sale alături de copii. Minorii erau primiţi în curtea individului, pentru a se uita la televizor sau pe laptop, ori pentru pentru a se juca pe tabletă. 

Pe 10 februarie, o copilă de 10 ani din localitate a plecat la magazinul din sat şi a trecut prin faţa porţii lui Chinez. „Inculpatul, cunocând vulnerabilitatea persoanei vătămate minore lăsate mereu nesupravegheată de părinţi, văzând-o pe minoră, i-a dăruit acesteia 5 lei şi a îndemnat-o să meargă cu el acasă, inculpatul constrângând-o în final să meargă la domiciliul său. Ajunşi în casa inculpatului, acesta având scopul întreţinerii de relaţii sexuale cu minora, i-a creat mai întâi o stare de confort, ademenind-o cu jocul pe laptop, tabletă şi vizionare programe tv, minorei fiindu-i imediat captată atenţia de ofertele de joc propuse de inculpat“, se arată în motivarea sentinţei de condamnare a individului.

Individul a ajuns în stare de ebrietate, a tras perdelele camerei, i-a introdus degetul în vagin şi i-a făcut sex oral copilei. În final, cu un cuţit, individul a obligat-o pe fată să îl masturbeze. Potrivit judecătorilor, „inculpatul i-a cerut de asemenea victimei să îl lovească la fund cu coada unei măture pentru că este «obraznic şi rău»“. 

După viol individul a adormit iar fata a rămas trează toată noaptea. Abia a doua zi familia copilei s-a interesat de ea, minora ajungând acasă şi povestind prin ce a trecut. Audiat, individul a spus că nu îşi mai aminteşte ce s-a întâmplat, însă a precizat „că nu crede că ar fi în stare să comită faptele de natură sexuală de care este acuzat“, au precizat judecătorii.

Aceştia au stabilit ca, pe lângă pedeapsa cu închisoarea, individul să achite daune morale de 20.000 de lei victimei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: