Bilanţul bahic al unui şofer din Iaşi: 8 beri, 2 pahare de vin şi unul de rachiu. Ce a păţit conducătorul după ce a fost surprins conducând în zig-zag

Bilanţul bahic al unui şofer din Iaşi: 8 beri, 2 pahare de
vin şi unul de rachiu. Ce a păţit conducătorul după ce a fost surprins
conducând în zig-zag

Şoferul a fost surprins de un echipaj al Poliţiei Rutiere FOTO Arhivă

Şoferul a admis că a consumat alcool atunci când a fost oprit de un echipaj al Poliţiei Rutiere din Iaşi. El a spus că a băut chiar în timpul serviciului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ovidiu Constantin Butnaru, de 32 de ani, din judeţul Iaşi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Conformt procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, care au solicitat arestarea sa preventivă, Butnaru a comis fapta în data de 4 iulie. Un alt şofer a observat că bărbatul conducea în zigzag, inclusiv pe o stradă din apropierea şcolii din Tomeşti. Martorii au sunat şi la 112, în jurul orei 22.20 Butnaru fiind oprit de un echipaj de Poliţie.

În aerul expirat a reieşit o alcoolemie de 1,82, iar cele două probe prelevate din sânge au relevat alcoolemii de 3,50 şi 3,35.

„Inculpatul a recunoscut la faţa locului consumul de băuturi alcoolice, declarând verbal că a consumat în timp ce se afla la serviciu, între orele 7:00 şi 14:00, 8 beri cu alcool de 500 de mililitri fiecare, două pahare de vin de 250 de mililitri fiecare şi 50 de mililitri de rachiu”, se arată în propunerea de arestare preventivă admisă de judecători. Butnaru a mai comis o faptă similară în decembrie 2016, având şi permisul reţinut.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: