Bătrâne în stare gravă la spital din cauza sobelor

O femeie de 75 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a intoxicat cu fumul scos de la sobă. O altă bătrână de 82 de ani a suferit intervenţii chirurgicale după ce s-a ales cu arsuri pe 65% din corp.

Ştiri pe aceeaşi temă

Au vrut să se încălzească, dar au ajuns în stare gravă la spital. Două bătrâne din judeţul Iaşi care aveau defecţiuni la sobe au avut nevoie de îngrijiri medicale.

O femeie de 75 de ani din Grozeşti s-a intoxicat cu monoxid de carbon după ce a lăsat peste noapte soba aprinsă. Septuagenara se simţea rău, avea greţuri şi dureri de cap. Rudele au adus-o la spital, iar în prezent este internată la ATI-Toxicologie.

Victimele iernii! Bătrână moartă într-un incendiu în localitatea Gorban

În stare gravă este şi o bătrână de 82 de ani care a suferit arsuri de gradul III-IV pe 65% din corp. Femeia a uitat soba deschisă, iar focul i-a mistuit casa.

„Prognosticul în ambele cazuri este rezervat. Avertizăm asupra riscurilor legate de lăsarea nesupravegheată a surselor de căldură pe durata nopţii", spune doctorul Tudor Ciuhodaru, medic de urgenţă la Centrul de Traumă şi Toxicologie „Sfântul Ioan" Iaşi.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a fi la curent cu cele mai noi informaţii în legătură cu starea vremii!Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările