Şantaj cu poze compromiţătoare între doi tineri din Iaşi. Şantajistul este acuzat şi de acces ilegal la un sistem informatic

Şantaj cu poze compromiţătoare între doi tineri din Iaşi. Şantajistul este acuzat şi de acces ilegal la un sistem informatic

FOTO Arhiva Adevarul

Tânărul acuzat de şantaj ar fi accesat fără drept contul de socializare al unei tinere, iar ulterior i-ar fi solicitat bani, pentru a nu distribui fotografii compromiţătoare cu aceasta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un caz de şantaj este în atenţia poliţiştilor ieşeni. Un tânăr în vârstă de 19 ani din judeţul Iaşi a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru şantaj, acces ilegal la un sistem informatic şi violarea secretului corespondenţei.

Pe 28 septembrie 2020, tânărul ieşean ar fi accesat fără drept contul unei tinere, de pe o reţea de socializare, iar ulterior i-ar fi transmis acesteia un mesaj prin care i-ar fi solicitat bani pentru a nu distribui fotografii compromiţătoare în care ar fi apărut aceasta, spun reprezentanţii IPJ Iaşi. 
 
„Luni, 11 ianuarie, poliţiştii ieşeni au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa tânărului, acesta din urmă fiind condus la audieri. În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi”, se arată într-un comunicat de presă. 
 
Marţi, 12 ianuarie, tânărul a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările