Vasilică Potecă a fost numit prefect al judeţului Hunedoara. Îl va înlocui pe Fabius Kiszely

Vasilică Potecă a fost numit prefect al judeţului Hunedoara. Îl va înlocui pe Fabius Kiszely

Vasilică Potecă (prim-plan). FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Vasilică Potecă va fi noul prefect al judeţului Hunedoara. Fostul administrator public al Devei şi membru al PNL îi va lua locul lui Fabius Kiszely.

Ştiri pe aceeaşi temă

Guvernul României a decis numirea lui Vasilică Potecă (PNL) în funcţia de prefect al judeţului Hunedoara.

Potecă îl va înlocui pe Fabius Kiszely la conducerea Prefecturii. Vasilică Potecă (56 de ani) a fost membru al PNL şi absolvent al Facultăţii de Drept a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu în 1987.

A lucrat în adminstraţia publică în judeţ în ultimele trei decenii şi a fost până de curând administrator public al municipiului Deva. Vasilică Potecă a fost membru al PNL, partid din care s-a autosuspendat pentru a putea fi desemnat în funcţia de prefect al judeţului Hunedoara.

„Am auzit o grămadă de lucruri spuse în această perioadă. Unele mi-au făcut plăcere, altele mai puţin. Va trebui să clarificăm cum mergem înainte şi despre ce este vorba în acest judeţ. Trebuie să-i mulţumesc domnului Fabius Kiszely, am avut o primă discuţiile despre problemele din Prefectură şi din judeţ, probleme de care mă voi lămuri în zilele viitoare. Înmatriculările şi legile proprietăţi sunt, din ce am aflat de la domnul Kiszely, probleme de maximă urgenţă”, a declarat, miercuri, Vasilică Potecă.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Arheolog reclamat în justiţie după o poză în faţa Consiliului Judeţean. „Au cerut o autorizaţie de protest”

Dascălii Dan Ştefan Marinescu şi Anişor Pârvu vor deveni cetăţeni de onoare ai municipului Hunedoara

Epopeea „autostrăzii muzeu“ din vestul ţării: 21 de kilometri construiţi în peste 5 ani sunt blocaţi de 4 luni

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: