Tânără violată într-o scară de bloc din Deva. Agresorul a fugit în Germania, dar a fost prins la întoarcerea în ţară

Tânără violată într-o scară de bloc din Deva. Agresorul a fugit în Germania, dar a fost prins la întoarcerea în ţară

ARHIVĂ.

Un devean a fost trimis în judecată, fiind acuzat că a violat o elevă în scara unui bloc din Deva. Bărbatul a fost arestat preventiv la întoarcerea din Germania.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii au trimis în judecată un bărbat arestat preventiv din luna ianuarie 2020, sub acuzaţia că a violat o tânără, în scara unui bloc din Deva.

Potrivit anchetatorilor, victima a reclamat Poliţiei că în seara de 10 iulie 2019 a plecat de la domiciliul mamei sale cu intenţia de a se deplasa la căminul unui liceu din municipiu, iar pe Bulevardul Decebal s-a întâlnit cu agresorul, pe care îl cunoştea din vedere.

„Inculpatul a iniţiat cu aceasta o conversaţie, întrebând-o ce mai face, ce mai face prietenul său, după care a apucat persoana vătămată de mâini, trăgând-o spre scara unui bloc. A tras-o apoi spre un loc ferit, a trântit-o la pământ, a dezbrăcat-o de pantaloni până la nivelul gleznelor, şi a întreţinut un act sexual cu aceasta, contra voinţei sale. În tot acest timp, victima s-a zbătut, strigând continuu la agresor că îi este teamă de el şi implorându-l să o lase în pace. Actul sexual a durat foarte puţin, aproximativ 1 minut, aşa cum a apreciat persoana vătămată, întrucât au fost surprinşi de un bărbat, care cobora de la apartamentul său situat în scara respectivă şi, aflându-se la etajul 1, a auzit pe persoana vătămată cum striga: Lasă-mă în pace, ţi-am spus că mi-e frică de tine!

Ajungând la parter, martorul l-a observat pe inculpat poziţionat peste persoana vătămată, întreţinând cu aceasta un raport sexual normal, fata fiind speriată şi plângea. Fiind surprins, inculpatul a fugit, iar martorul a ieşit după acesta, însă nu a reuşit să-l prindă”, se arată în dosar. Tânăra i-a mărturisit celui care a salvat-o că a fost violată.

A doua zi, bărbatul a plecat în Germania, însă în ianuarie, la scurt timp după întoarcerea în ţară, a fost capturat.

„Inculpatul a precizat că, împreună cu persoana vătămată a mers de comun acord în scara blocului, însă nu există dovada întreţinerii unui contact sexual prin constrângere. A mai arătat că a părăsit România pentru a se deplasa în Germania la muncă, plecarea sa în ziua următoare celei în care este suspectat de comiterea violului fiind anterior programată conform necesităţii de a se prezenta la locul de muncă în Germania şi nu pentru a se sustrage de la urmărirea penală”, se arată în dosar. Cauza a fost înregistrată pe rolul Judecătoriei Deva.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Patimile fetei de 11 ani, gravidă după ce a fost sclava sexuală a 5 bărbaţi. Agresorii, iertaţi pentru că „ea stătea deasupra“

Caz înfiorător în Petroşani: elevă de 11 ani abuzată sexual şi şantajată de vecinul de 45 de ani

Pedeapsa uluitoare dată unui adolescent care şi-a violat sora de 10 ani, încuiată şi legată într-o magazie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: