Tânăr reţinut după o ceartă cu iubita. A ameninţat-o cu un cuţit şi a încălcat ordinul de protecţie

Tânăr reţinut după o ceartă cu iubita. A ameninţat-o cu un cuţit şi a încălcat ordinul de protecţie

ARHIVĂ.

Un tânăr a fost reţinut de poliţişti după o ceartă cu iubita. Femeia l-a reclamat că a fost ameninţată cu un cuţit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri după amiază, o tânără din Boşorod s-a prezentat la sediul Poliţiei din Călan, pentru a reclama că partenerul ei de viaţă, în vârstă de 30 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a ameninţat-o cu un cuţit. Nu i-a provocat leziuni, însă femeia s-a temut pentru viaţa ei.

Poliţiştii i-au întocmit bărbatului un dosar penal pentru ameninţare şi au emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva acestuia. Câteva ore mai târziu, tânărul s-a întors acasă şi a continuat să îşi ameninţe iubita.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat faptul că bărbatul  nu a respectat restricţiile impuse de ordinul de protecţie provizoriu, motiv pentru care a fost condus la sediul Poliţiei Oraşului Călan. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de încălcare a ordinului de protecţie provizoriu, iar faţă de bărbat a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Staţiunea Râuşor din Retezat a rămas în beznă, din cauza viscolului. Copaci căzuţi peste linia electrică FOTO

Ninsori abundente în munţi. Pericol de avalanşă pe crestele masivelor Retezat şi Parâng

Neaua ghioceilor peste Sarmizegetusa Regia. Capitala dacilor, acoperită de zăpadă FOTO 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările