Soluţie amânată în cazul fostului viceprimar al Hunedoarei, Dan Robert

Soluţie amânată în cazul fostului viceprimar al Hunedoarei, Dan Robert

Dan Robert (stânga), alături de fostul primar al Hunedoarei, Ovidiu Hada.

Curtea de Apel Alba Iulia va soluţiona marţi, 18 februarie 2014, cele două sesizări privind aplicarea legii penale mai favorabile în cazul fostului viceprimar al Hunedoarei, Dan Robert.

Ştiri pe aceeaşi temă

Curtea de Apel Alba Iulia a decis amânarea cauzei în care comisia de evaluare din penitenciar a sesizat instanţa, privind aplicarea legii mai favorabile în cazul fostului viceprimar al Hunedoarei, Dan Robert.

“Instanţa a amânat pe marţi, 18 martie 2014, pronunţarea unei soluţii faţă de sesizarea comisiei privind aplicarea unei legi mai favorabile condamnatului”, a precizat Cosmin Muntean, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia. Potrivit acestuia, motivul amânării este faptul că între timp a mai fost depusă o sesizare privind aplicarea legii mai favorabile, pentru acelaşi condamnat.

Fostul viceprimar al Hunedoarei, Dan Robert, execută în prezent o condamnare de trei ani de închisoare, pentru nfracţiuni de corupţie. În acelaşi dosar şi fostul primar al Hunedoarei, Ovidiu Hada, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. Prejudiciul stabilit de anchetatori în cauză a fost de 40.000 de euro, sume plătite ilegal de fosta conducere a administraţiei locale din Hunedoara, firmelor unor apropiaţi ai celor doi.  

Vă recomandăm şi:

Ovidiu Hada a intrat în greva foamei în închisoare. Fostul primar al Hunedoarei a refuzat hrana în ultimele trei zile

Ovidiu Hada, în arest. Problemele fostului primar nu s-au încheiat

Ovidiu Hada va face închisoare. Sentinţă definitivă pentru fostul primar al municipiului Hunedoara

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările