Ovidiu Hada a intrat în greva foamei în închisoare. Fostul primar al Hunedoarei a refuzat hrana în ultimele trei zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Hada.
Ovidiu Hada.

Ovidiu Hada, fostul primar al municipiului Hunedoara, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, se află de trei zile în greva foamei, în Penitenciarul Bârcea Mare (Hunedoara).

Ovidiu Hada, fostul primar al municipiului Hunedoara, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, se află de trei zile în greva foamei, în Penitenciarul Bârcea Mare (Hunedoara). Ovidiu Hada a refuzat hrana, ca formă de protest, faţă de o decizie luată în urmă cu o lună de conducerea Penitenciarului Bârcea Mare, de a-i permite primirea unei pături suplimentare de la familie.
„El a solicitat primirea păturii în cursul lunii octombrie, dar regulamentul nu permitea acest lucru, decât de la data de 1 noiembrie. Ulterior însă el nu şi-a mai reiterat cererea. A intrat în urmă cu trei zile în refuz de hrană, invocând refuzul primit în urmă cu o lună. Conform procedurilor, a fost mutat într-o cameră în care stă singur. Este monitorizat din punct de vedere medical”, a precizat Florin Berar, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Bârcea Mare.

Ovidiu Hada a solicitat o întrevedere cu reprezentanţii ambasadei Statelor Unite ale Americii în România, fostul primar al Hunedoarei fiind şi cetăţean american.
Ovidiu Hada a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, într-un dosar instrumentat de Direcţia Naţională Anticorupţie, în care a fost acuzat de infracţiuni legate de abuzul de serviciu în dauna intereselor publice.
Fostul primar al municipiului Hunedoara mai este judecat la Curtea de Apel Alba Iulia, într-un alt dosar în care a fost trimis în judecată de procurorii DNA.
 

Vă recomandăm şi:

Ovidiu Hada, în arest. Problemele fostului primar nu s-au încheiat

Ovidiu Hada va face închisoare. Sentinţă definitivă pentru fostul primar al municipiului Hunedoara

VIDEO FOTO Patimile omului de 105 ani. Alexandru Duma, cel mai bătrân hunedorean

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite