Proprietar de refugiu montan, după moartea lui Zsolt Torok: „De câte ori crapă un alpinist, mă bucur ca un copil“

Proprietar de refugiu montan, după moartea lui Zsolt Torok: „De câte ori crapă un alpinist, mă bucur ca un copil“

Mihai Bursesc, proprietarul unui refugiuîn Sălaşu de Sus FOTO Facebook/ Mihai Bursesc

Mihai Bursesc, proprietarul unui refugiu montan în localitatea hunedoreană Sălaşu de Sus, a postat un comentariu controversat pe contul personal de Facebook după moartea alpinistului Zsolt Torok.

Mihai Bursesc, un nume cunoscut în comunitatea montaniarzilor din România, a scris duminică, 18 august, la o zi după ce trupul neînsufleţit al lui Zsolt Torok a fost găsit în Munţii Făgăraş, următorul comentariu: „De cîte ori crapă vreun alpinist, mă bucur ca un copil care află că binele învinge întotdeauna în lume. Astfel, insulta adusă celor care de abia supravieţuiesc ia sfîrşit. Risipei de calorii, resurse, bani şi narcisism, fără nici un folos i se pune cruce. La cît mai dese!“.

Postarea bărbatului, care administrează un refugiu montan în localitatea hunedoreană Sălaşu de Sus, este criticat virulent în comentarii:

„Mă întreb dacă eşti doar idiot şi vrei să impresionezi sau eşti şi genul măcelarului din Caracal. Că om normal nu pari!“, a scris unul dintre cei care au citit postarea.

Autorul postării răspunde comentariilor, încercând să-şi justifice opinia iniţială: „De regulă muntele le vine de hac. Eu pariez pe munte. Nu trebuie să-ţi faci o meserie din a-l deranja.“

Citeşte şi:

Cine a fost Zsolt Torok, alpinistul care a cucerit Himalaya, dar a murit pe Negoiu. Declaraţia de dragoste făcută României

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: