O explozie a distrus pereţii din beton ai unui apartament şi a rănit un bărbat

O explozie a distrus pereţii din beton ai unui apartament şi a rănit un bărbat

Explozia a fost devastatoare. FOTO: GLASUL HUNEDOAREI.

Incidentul s-a petrecut în Deva, în cursul nopţii trecute şi a fost cauzat de o scurgere de gaz. Locatarii au sunat speriaţi la 112 după ce au auzit bubuitura. Pompierii au găsit în apartamentul devastat din cartierul Dacia un rănit în stare gravă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Este vorba de proprietarul apartamentului, în vârstă de 55 de ani.

„În afara bărbatului rănit, care a fost ingrijit de paramedicii SMURD şi apoi predat în stare stabilă şi conştient echipajului de ambulanţă, niciun alt locatar nu a suferit arsuri sau traumatisme în urma deflagraţiei. Explozia a generat multiple daune, dintre care cea mai notabilă este dislocarea peretelui exterior al unei camere”, a precizat căpitanul ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Potrivit pompierilor, nu s-a impus evacuarea celorlalţi locatari ai blocului, deoarece structura de rezsistenţă a acestuia nu a fost afectată. Suflul exploziei a distrus ferestrele şi uşile din apartamentul situat sub cel în care a avut loc deflagraţia, dar locatarii acestuia nu se aflau în apartament.

Vă recomandăm şi:

FOTO Bine aţi venit în Pipera de Hunedoara, cartierul celor mai bogaţi ţigani!

FOTO Cum arată parcul auto de lux al romilor milionari care trăiesc în „Pipera de Hunedoara”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările